Принципалът на “Пирогов“ не постъпва колегиално и нито веднъж не

...
Принципалът на “Пирогов“ не постъпва колегиално и нито веднъж не
Коментари Харесай

Медик от „Пирогов": Протестите ще продължат, възможно е да се стигне и до палатков лагер

Принципалът на “ Пирогов “ не постъпва колегиално и нито един път не е пристигнал в лечебното заведение, с цел да беседва с нас като сътрудник с сътрудник. Това съобщи проф. Диян Енчев, шеф на „ Травматологичен комплекс “ в болничното заведение във връзка абсурда, който продължава сред болничното заведение и министерството на опазването на здравето.

Медикът съобщи, че митинг ите ще продължат, до момента в който това се постанова, като е допустимо да се стигне и до палатков лагер.

„ Министърът на опазването на здравето провокира абсурда около „ Пирогов ”. Не може здравният министър да си извади пред всички персоналната история на болестта. После се оказа, че той не знае дори какво написа в нея. Кой е облагодетелстваният - болница „ Пирогов ”, която има закрепен бюджет и не е взела и стотинка повече или този, който не е отишъл на касата и не си е платил 450 лева? ", сподели още той. 

„ Не е редно всички диалози да се организират в медиите. Нужно е да се водят диалози, а не да се провокират сензации “, съобщи още Енчев пред Нова телевизия.

Той е безапелационен, че няма надвзети пари над бюджета от болница „ Пирогов “ и е уверен, че тези обвинения  ще паднат в съда.

Протест на медиците от „ Пирогов “ ще има и през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР