Принцесата от Раковски Мегз разпродаде целия си бизнес Въпреки миловидния си

...
Принцесата от Раковски Мегз разпродаде целия си бизнес
Въпреки миловидния си
Коментари Харесай

Мегз не търпи рекламации и плаши клиенти със съд

Принцесата от Раковски Мегз разпродаде целия си бизнес
Въпреки миловидния си тип и необятната си усмивка, пишман дизайнерката Мегз не устоя на никаква рецензия и не понася негативни мнения. Макар че разпродаде бизнеса си дружно с марката МЕГЗ, принцесата от Раковски заплашва със съд недоволни клиенти, дръзнали да се оплачат от продуктите й в обществената мрежа. А техният брой не е по никакъв начин малък…

Изданието напомня, че преди няколко месеца Мегз се върна от Дубай, с цел да разпродаде бизнеса си, защото, съгласно думите й, към този момент обръща внимание единствено на духовното израстване на личността. Все още има недоволни клиенти, които безусловно са си хвърлили парите, с цел да придобият от парцалките на Миглена Каканашева, както е същинското име на представящата се като дизайнер мома от Раковски.

След като се раздели с марката Мегз, дизайнерката закри и марката си I-AМ, която й служеше като патерица в бизнеса.

Недоволна клиентка споделя пред изданието, че била застрашена от адвокатката на Мегз, че в случай че не изтрие каченото от нея видео, ще бъде дадена на съд. А във видеото клиентката демонстрира боклуците, които си е купила от Мегз. Ощетената дама декларира, че си е поръчала облеклата и си ги е платила. Това й дава право на коментар от позицията на консуматор.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР