Принцесата на Уелс вече редовно присъства на коледните тържества на

...
Принцесата на Уелс вече редовно присъства на коледните тържества на
Коментари Харесай

Коледният страх на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс към този момент постоянно участва на коледните тържества на кралското семейство в Сандрингам.

Но едвам откакто се омъжва за принц Уилям през 2011 година, тя се включва за първи път в празненствата на фамилията, откакто става пълновръстен кралски член. Разбира се, да прекараш Коледа със фамилията на колегата си за първи път може да бъде изнервящо - и Кейт един път призна, че това е било изключително тежко, съобщи

 

Заминаването за Сандрингам означаваше, че би трябвало да купи коледни дарове за фамилията на Уилям и тя разкри, че е била изключително обезпокоена какво да купи на един родственик - починалата кралица.

 

През 2016 година Кейт дава рядко изявление в документален филм по случай 90-ия рожден ден на починалия монарх и признава: " Спомням си, че за първи път бях в Сандрингам по Коледа. И се притеснявах какво да дам на кралицата като коледен подарък. Мислех си: " Боже, какво да й дам? ".

 

За благополучие, Кейт има концепция за това, което починалата кралица би харесала - макар че тя може да се окаже " извънредно неправилна ". Тя изясни: " Помислих си: " Ще й направя нещо, което можеше да се обърка извънредно. Но взех решение да направя лютеница по рецептата на баба ми.

" Леко се тормозих за нея, само че на идващия ден забелязах, че тя е на масата. Мисля, че един подобен елементарен жест беше доста значим за мен, а по-късно забелязах, че тя го е правила в доста случаи и мисля, че това просто демонстрира нейната грижовност, в действителност, и грижата ѝ да се грижи за всички. "

Смята се, че Уилям и Кейт, дружно с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще бъдат в Сандрингам дружно с крал Чарлз и кралица Камила за Коледа тази година.

 

А може да се окаже, че в навечерието на Коледа се настаняват към тв приемника, с цел да гледат нейните кралски коледни песни: дружно на Коледа, която се излъчва по ITV. Концертът на коледните песни беше сниман в Уестминстърското абатство по-рано този месец и в него тя ще посрещне фамилията си, членове на монархията и вдъхновяващи персони, с цел да отпразнува тези, които поддържат децата и фамилиите.

 

Предаването ще включва и спомагателни материали, измежду които филми, подчертаващи смисъла на ранното детство, и изявления на известни персони като Рио и Кейт Фърдинанд и дама Шийла Хенкок. Във видеопослание, с което ще бъде показана телевизионната коледна работа, Кейт ще благодари сърдечно на всички, които оказват помощ на бебетата и дребните деца да се усещат " в сигурност, ценени и обичани ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР