Принцесата на Уелс ще накара цялото си семейство да се

...
Принцесата на Уелс ще накара цялото си семейство да се
Коментари Харесай

Семейството на Кейт Мидълтън се „сплотява“ след операция, тъй като всички кралски ангажименти са отменени

Принцесата на Уелс ще накара цялото си семейство да се „ събере към нея “, до момента в който се възвръща от интервенция, споделя вътрешен човек.

Обичливият принц Уилям се втурна в болничното заведение, с цел да бъде до леглото на Кейт през вчерашния ден, а родителите й съгласно известията са изчистили графиците си, с цел да могат да се грижат за трите дребни деца на двойката.

41-годишният принц на Уелс беше обкръжен от телохранители, до момента в който посещаваше брачната половинка си след коремна интервенция. Уилям беше видян да напуща Лондонската клиника зад кормилото на електрическо Audi E-Tron GT Carbon Vorsprung за £139 000, следван от кралски телохранители в Range Rover.

Кейт, 42, се споделя, че „ се оправя добре ” откакто прекара три нощи в частно поделение след тежка интервенция. Уилям си е взел отмора, с цел да бъде със брачната половинка си и да се грижи за децата им през идващите седмици. Кралските пътувания до Латвия и Италия са отсрочени, защото Кейт се възвръща, настояват източници.

Кралски вътрешен човек сподели: „ От самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР