Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на нея

...
Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на нея
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън наруши мълчанието заради фалшива снимка

Принцесата на Уелс призна, че е редактирала фотография на нея и децата й, с цел да означи Деня на майката, и издаде персонални извинения за всяко комплициране, откакто беше упрекната, че е била цифрово изменена.





Снощи няколко от най-големите интернационалните фотоагенции в света обявиха, че издадената фотография на Кейт и трите й деца е била „ манипулирана “. Асошиейтед прес (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „ уведомление за заличаване “ до медийни организации по целия свят, потвърждавайки, че всяка от тях е изтрила изображението от своите самостоятелни библиотеки – и през днешния ден Press Association последваха образеца, до момента в който не получиха спомагателна информация от двореца Кенсингтън.

Тази заран в рядка обява на X, подписана с C, което значи, че е от Кейт, принцесата призна: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя извиненията си за всяко комплициране на фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден породено. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен ден на майката. C "

Междувременно източник от двореца добави: „ Принцесата показа изказване в обществените медии. Това беше аматьорска фамилна фотография, направена от принца на Уелс. Техните кралски височества желаеха да предложат неофициална фотография на фамилията дружно за Деня на майката. Принцесата направи дребни корекции, както тя показа в изказването си в обществените медии. Семейство Уелс прекара Деня на майката дружно и прекараха прелестен ден. "

Снимката, оповестена през вчерашния ден, демонстрира Кейт, прегърната от принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на девет и принц Луи, на пет. Изображението, сподели дворецът, е направено от принц Уилям и е оповестено в обществените медии. Това беше първата публична фотография на Кейт, откакто тя претърпя коремна интервенция по-рано тази година. 42-годишната бъдеща кралица за финален път беше снимана обществено по време на коледна разходка в Сандрингам, Норфолк.

Сладкият фамилен портрет пристигна с обръщение, което наподобява беше написано и подписано от самата Кейт и гласеше: „ Благодаря ви за благите пожелания и продължаващата поддръжка през последните два месеца. Пожелавам на всички цветущ ден на майката. C “.

Но откакто беше пуснат, кралските почитатели с орлови очи в обществените медии видяха, че ръкавът на ръката на принцеса Шарлот не е спретнат. Бяха повдигнати въпроси и по отношение на това, че дясната ръка на принц Джордж не е на фокус. Портретният фотограф Мартин Бамфорд разгласява изображението на X, като написа: „ Тук е професионален фотограф. Погледнете деликатно китката на принцеса Шарлот. Това се случва, когато комбинирате пластове във Photoshop. Не злоупотребявам за какво фотографията е редактирана по този метод, само че това е необичайно. "

ова също пристигна, когато помощниците на двореца предходната седмица се нахвърлиха против „ лудостта на обществените медии “, откакто поредност от тайни теории за местонахождението на Кейт излязоха отвън надзор. Дворецът Кенсингтън излезе с рядко изказване, в което реагира на онлайн спекулациите за здравето на принцесата на фона на опасенията, че тя не е била виждана обществено от Коледа.

Говорител на двореца сподели по това време: „ Дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере през януари периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставяме единствено обилни актуализации. Това управление остава в действие. “ Те обаче прибавиха, че Кейт продължава да се оправя „ добре ". Очаква се Кейт да се върне към формалните отговорности едвам след Великден, а 41-годишният Уилям краткотрайно се отдръпна от кралската си роля, с цел да жонглира с грижите за нея и децата им, до момента в който тя възобновен.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неуместен завой, откакто загатна, че Кейт ще участва на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да участва в ролята си на полковник от ирландската армия, полка която тази година разпръсква цвета си. Въпреки това се схваща, че армията не е потърсила утвърждение от двореца Кенсингтън, преди да разгласява страницата, а уебсайтът след това е обновен, с цел да отстрани препратката към нея.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР