Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън “се чувства добре след тежката

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън “се чувства добре след тежката
Коментари Харесай

Състоянието на Кейт е сериозно, остава в болница още две седмици

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън “се усеща добре " след тежката коремна интервенция, за която беше призната в болница във вторник, заяви “Дейли Мейл ".

Принц Уилям е посетил брачната половинка си на втория ден от възобновяване ѝ. 41-годишният престолонаследник беше забелязан в четвъртък да напуща лондонската клиника в Мерилебон дружно с кралски телохранители. Според изказване на двореца Кенсингтън Кейт ще остане в лечебното поделение сред 10 и 14 дни, преди да се прибере вкъщи си в Уиндзор, където ще се възвръща.

Принцесата на Уелс ще севърне към публичните събития чак след Великден, се показва още в изказването. Същевременно кралица Камила беше първата от кралското семейство, която обществено приказва за двойната “здравна паника " в Бъкингамския замък. В четвъртък тя разгласи, че крал Чарлз III, на който му следва интервенция за лекуване на простатата, се “чувства добре " и “очаква с неспокойствие да се върне на работа ".

Заради двете интервенции кралското семейство трябваше да прекрати редица от формалните си задължения. Освен Кейт и Чарлз Уилям също е в отпуск, с цел да се грижи за децата и брачната половинка си през идващите седмици.

“Две седмици в болница са повече от нормално, само че тя не води естествен живот. Тя е бъдещата кралица, тъй че лекарите ще бъдат внимателни ", показва пред “Сън " доктор Зоуи Уилямс.

Дворецът Кенсингтън не разкри детайлности към положението на Кейт, нито каква е повода за интервенцията.

Кралският специалист Фил Дампи означи, че “не знаем детайлностите, само че очевидно става дума за нещо съществено, тъй като тя ще бъде в болница две седмици и се нуждае до три месеца, с цел да се възвърне ".

Кейт нормално се радва на положително здраве, като изключение прави постъпването ѝ в болница поради тежко утринно гадене по време на бременност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР