Принцеса Шарлен, която се завърна в Монако през март след

...
Принцеса Шарлен, която се завърна в Монако през март след
Коментари Харесай

Принцесата на Монако призна, че е по-спокойна, но все още с крехко здраве

Принцеса Шарлен , която се завърна в Монако през март след дълго неявяване поради здравословни проблеми, в този момент се усеща " по-спокойна ", само че признава в изявление за френски ежедневник, че положението ѝ " към момента е нежно ", съобщи Франс прес. 

" Здравето ми към момента е нежно и не желая да избързвам. Пътят беше дълъг, сложен и толкоз мъчителен. Сега се усещам по-спокойна ", показа за в. " Нис-Матен " 44-годишната принцеса, която във вторник вечерта участва на Седмицата на модата в Монте Карло Седмица дружно с щерка си принцеса Габриела.

Съпругата на принца на Монако Албер претърпя интервенция през август предходната година по време на пътешестване до Южна Африка - страната, в която е израснала и има поданство. 

През септември принцесата беше призната в болница по неотложност, откакто припадна в резултат на затруднения от тежка зараза на ушите, носа и гърлото, с която беше диагностицирана през май. След това при започване на октомври тя претърпя интервенция под обща упойка, обвързвана с тази зараза. 
На 23 ноември източник, непосредствен до Двореца, разкри че някогашната олимпийска плувкиня е била призната " в профилирано заведение със мощна отмалялост, обвързвана с нейната уязвимост ". 

От Двореца оповестиха на 12 март, че принцесата се е върнала в Монако.

Запитана за слуховете, които се разпространяваха по време на дългото й неявяване, принцесата дава отговор: " Имате поради клюки за бракоразвод или за новия ми дом в Швейцария...Намирам за тъпо, че някои медии популяризират сходни клюки за живота и фамилията ми ". 

" Както всички останали, ние сме хора и като такива имаме страсти и недостатъци, единствено че нашето семейство е изложено на медийно внимание и даже най-малката уязвимост се отразява ", оплака се тя. 

Бившата олимпийска плувкиня Шарлен Уитсток , родена в Родезия (понастоящем Зимбабве), се омъжи за принца на Монако Албер през 2011 година Десетата годишнината от сватбата им не беше маркирана през юли предходната година поради отсъствието на принцесата от княжеството. 

Принц Албер е наследник на принц Рение Трети и американската кинозвезда Грейс Кели, която почина в автомобилна злополука през 1982 година
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР