Принцеса Леонор имаше наистина забележителна година - когато не беше

...
Принцеса Леонор имаше наистина забележителна година - когато не беше
Коментари Харесай

Тайна любов испанската принцеса Леонор

Принцеса Леонор имаше в действителност забележителна година - когато не беше в Уелс, където учи в United World College of the Atlantic, тя се включваше в формалните отговорности на кралското семейство. И въпреки всичко 2022 година за нея ще завърши в Испания.
 Принцеса Леонор, инфанта София и наличието им на мача на женския народен тим по футбол на Испания
Впечатляващата промяна на принцеса Леонор

Все по-голяма и с от ден на ден отговорности

17-годишната щерка на крал Фелипе и кралица Летисия се завърна в родината си, откакто на 9 декември излезе в коледна почивка. Малко по-късно испанският кралски двор разгласява формалната коледна картичка на монарсите.

По традиция на нея са двете принцеси - престолонаследничката Леонор и по-малката й сестра инфанта София. Момичетата са прегърнати на фона на есенни листа, като са облечени в семпли светли пуловери.
 Снимка 599255

От Hola прецизират, че фотографията е направена в кралския замък Сарсуела в Мадрид. Текстът към картичката е обичаен: " Весела Коледа и сполучлива Нова година ", а под пожеланията са се подписали двете принцеси с прилежащите им трофеи.
 Снимка 599254

Принцеса Леонор ще остане в Испания чак до 4 януари, което евентуално е радостна вест за самата нея. Защото, съгласно испанската телевизия Telecinco Socialité, принцесата е влюбена в играча на испанския народен тим по футбол Пабло Гави. Той е едвам година по-голям от нея и, съгласно медията, не е привързан сега.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР