Принцеса Даяна се е съмнявала, че Чарлз един ден ще

...
Принцеса Даяна се е съмнявала, че Чарлз един ден ще
Коментари Харесай

Принцеса Даяна не смятала, че Чарлз ще издържи тежестта на кралската корона

Принцеса Даяна се е съмнявала, че Чарлз един ден ще може да издържи на напрежението да е крал. Тя го е считала за " несъответствуващ " и че е " заседнал в рутината " след развода им, твърди кралски специалист.

Преди трагичната си гибел през 1997 година принцеса Ди споделя пред тогавашния кралски сътрудник на Би Би Си Джени Бонд за бъдещата роля на някогашния си брачен партньор като монарх. Бонд твърди, че Лейди Ди ѝ е споделила, че Чарлз е изпитвал усложнения в ролята си на принц на Уелс след раздялата им, написа The Telegraph. В дома си в двореца Кенсингтън Даяна е споделила: " Истината е, че Чарлз би бил доста по-щастлив да живее в Тоскана, да рисува пейзажи или да учи архитектура. "

В този смисъл тя споделила на специалиста, че някогашният ѝ брачен партньор " не е подобаващ за крал ", защото имал " задоволително проблеми " като престолонаследник. Нещо повече, твърди се, че Даяна е споделила на Джени, че някогашният ѝ брачен партньор би трябвало да преразгледа някои от кралските задължения.

" Само погледнете програмата му. Той прави тъкмо същите неща, които правеше преди 10 години. ", споделя тогава Даяна.

Джени Бонд, която е написала три биографии на починалата принцеса, декларира, че пристрастеността на Чарлз към опазването на природата през целия му живот е потвърдила, че той обаче ще бъде предвидлив монарх. През 2020 година бъдещият крал споделя, че е бил избран от обществото като " прозорлив ", задето е приказвал за опазването на околната среда пред Ръководния комитет за селските региони на Уелс, написа Daily Mаil.

На 21-годишна възраст той изнася първата си пламенна тирада за персоналната си угриженост по отношение на замърсяването с петрол и пластмаса за еднократна приложимост. Разказва също по този начин по какъв начин като младеж през 60-те години на предишния век е бил угрижен за унищожаването на дърветата, информира Дир.бг.

" Като се замислим, че всеки човек създава към 2 кг. отпадък дневно, а на този остров живеят 55 милиона души, които употребяват бутилки за еднократна приложимост и неразрушими пластмасови контейнери, не е мъчно да си представим планините от боклуци, с които ще би трябвало да се оправим по някакъв метод. ", декларира през 1970-а Чарлз.

Колкото до диалогът с принцеса Даяна Джени твърди, че се е състоял във всекидневната на дома ѝ в двореца Кенсингтън - малко откакто разводът им е финализиран през 1996-а. Година по-рано Даяна прави сходни мнения в изявлението си за " Панорама " - описвайки по какъв начин Чарлз може да сметне за " задушаващо " това да бъде крал.

На въпроса на Мартин Башир по какъв начин се усеща той във връзка с това да стане крал, Даяна дава отговор: " Винаги е имало спор по тази тематика, когато сме я обсъждали, и аз го разбирах, тъй като това е доста сложна роля - да бъдеш принц на Уелс - само че също толкоз мъчно е да бъдеш крал. "

След скандалното изявление с Даяна, BBC сервира извинения на двамата ѝ синове - Хари и Уилям.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР