Принцеса Даяна има аристократичен произход, идващ от кралско потекло Стюарт.

...
Принцеса Даяна има аристократичен произход, идващ от кралско потекло Стюарт.
Коментари Харесай

Днес принцеса Даяна щеше да навърши 58 г.

Принцеса Даяна има благороден генезис, приближаващ от кралско родословие Стюарт. Родена е на 1 юни 1961 година в графство Норфолк, Англия. Тя ще остане освен в историята на света, само че и в историята на модата. Като принцеса на Уелс, Лейди Ди направи същинска гражданска война в кралската мода. Неповторимият й жанр няма по какъв начин да бъде пропуснат.

На 31 август 1997 година Даяна почина при автомобилна злополука в тунел в Париж, дружно с Доди ал Файед и техния водач. С години се обсъждаше дали гибелта й е била трагичен случай, или ликвидиране. Днес тя щеше да навърши 58 години. По случай рождения й ден взехме решение да ви напомним по какъв начин изглеждаше неповторимата принцеса.



Малко известни обстоятелства за принцеса Дияна:

1. Преди да стане принцеса, тя работила в детска градина. Преди това била бавачка

2. Тя мечтаела да стане балерина, само че растежът й попречил

3. В началото с принц Чарлз се е срещала сестрата на Даяна. Именно по този начин бъдещата принцеса се среща и сприятелява с него

4. На 19 години тя се сгодява за принца. А на 20 се омъжва за него.

5. Тя е първата в историята на Двора, която отхвърля да произнесе частта за смирение на мъжа в сватбената си клетва. Втората е Кейт Мидълтън.

6. Тя желае обикновено детство за децата си и постоянно ги води в Дисниленд, клиники за заболели от СПИН и приюти за бездомни.

7. Тя беше извънредно великодушна и участваше в разнообразни благотворителни действия.

8. Когато брат й Чарлз тръгнал на учебно заведение, тя не можела да се концентрира върху своите уроци, тъй като се безпокояла за него.

9. Тя не била добра ученичка. Два пъти не успявала да вземе изпитите си за тапия и постоянно се шегувала с " неприятното " си обучение.

10. Тя ненавиждала диадемата си. От нея я боляла глава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР