Принцът коментира влиянието, което пресата оказва на личния му живот

...
Принцът коментира влиянието, което пресата оказва на личния му живот
Коментари Харесай

Принц Хари разкри как жълтата преса е съсипала връзката с любовта на живота му

Принцът разяснява въздействието, което пресата оказва на персоналния му живот и се оплака, че не е имал нито един спокоен миг откогато се е родил

" Пресата унищожи връзката ми с Челси. Ако не бяха медиите щяхме да бъдем доста по-щастливи дружно ". Това съобщи принц Хари в ненадейно изявление след следващия разпит по отношение на делото за хакерска офанзива против английските таблоиди.

Принцът разяснява въздействието, което пресата оказва на персоналния му живот и се оплака, че не е имал нито един спокоен миг откогато се е родил. Особено доста обаче страдал от намесата на медиите във връзката му с Челси Дейви. Той призна, че точно този необикновен напън е унищожил връзката посред им. Самата Челси нееднократно е признавала, че колкото и да е обичала Хари, виждайки през какво минават Кейт и Даяна, твърдо решила, че в никакъв случай няма да си аргументи това.

Признанията на Хари, че огромната му обич е Челси Дейви, без подозрение са повлияли пагубно върху връзките му с Меган Маркъл. От началото на годината двойката заобикаля взаимни изяви, а след разкритията на принца, още повече заобикалят да се демонстрират дружно. Британските кореспонденти считат, че Хари е в режим на самоизтребление и се чудят за какво любящата му брачна половинка не пробва да го спре. Още повече, че принцът разруши връзките със фамилията си поради нея.

Разривът е толкоз сериозен, че английският хайлайф е безапелационен — Хари може да бъде признат назад в редиците им, единствено в случай че се разведе с жена си. А дали ще има нов кралски бракоразвод, занапред ще стане ясно
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР