Принцът и принцесата на Уелс, известни в Шотландия като херцога

...
Принцът и принцесата на Уелс, известни в Шотландия като херцога
Коментари Харесай

Принцът и принцесата на Уелс въртяха педали на полигон с препятствия

Принцът и принцесата на Уелс, известни в Шотландия като херцога и херцогинята на Ротсей, посетиха шотландския благотворителен център Outfit Moray, който предлага юношески стратегии за образование и действия навън.


Пред представители на организацията Кейт се появи в карирано вталено палто на Burberry, пуловер с висока яка, изгорени дънки и тъмнокафяви ботуши Reiss. Уилям също предпочиташе нехаен външен тип: не е изненадващо, тъй като съпрузите трябваше да вземат участие в образование за каране на колела с трудности. Принц Уилям изрази подозрения, че ще се оправи с маршрута, само че брачната половинка му, която е известна с любовта си към спорта и спортния си дух, с подготвеност постави каска и първа потегли напред по нещо като неравна и наклонена пътека, особено скована от дъски. В същото време насърчи бъдещият крал на Англия с думите: „ Давай, Уилям! “.

По време на подготовка се случи противен случай - едно от децата, пристигнали да видят кралската двойка, падна от велосипеда си. Кейт се приближи до момчето и му оказа помощ да стане. Тя го прегръщаше, утешаваше и го съветваше да не се предава, тъй като рухването е просто част от подготвителния развой. „ Скочи и пробвай още веднъж “, сподели Кейт.

По-рано Кейт Мидълтън се срещна в Лондон с членове на общността на младите татковци и техните деца./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР