Принц Уилям не се появи на тазгодишната церемония по връчването

...
Принц Уилям не се появи на тазгодишната церемония по връчването
Коментари Харесай

Принц Уилям се изложи на наградите БАФТА. Какво направи?

Принц Уилям не се появи на тазгодишната гала по връчването на премиите БАФТА. Вместо това той изпрати свое видео обръщение.

По традиция членовете на кралското семейство постоянно са измежду поканените за церемонията, като от 2010 година насам Кейт и Уилям са тези, които показват двореца, откакто принцът наследи това обвързване от дядо си, принц Филип.

Тази година обаче херцозите на Кеймбридж не съумяха да участват, а техни представители обясниха, че и двамата имат неотложни задължения в същия ден.

Организаторите на церемонията са поделили, че са били доста разочаровани от това, че принцът не е могъл да участва и от видео посланието му, траяло единствено 90 секунди.



В 90-секундната тирада Уилям показа, че е извънредно горделив да следи работата на БАФТА, ориентирана към даването на благоприятни условия и поддръжка на надарени младежи, които желаят да градят сполучлива кариера в областта на киното и малкия екран.

Принцът загатна, че една от стратегиите, показали се сполучливо, е Breakthrough, едногодишна самодейност за попечителство и насочване, която оказва помощ на хората да развият същинския си капацитет.

"Прекрасно е, че довечера в публиката има повече от 30 участници от Breakthrough UK ", сподели синът на принц Чарлз.

„ БАФТА се надява да въодушеви и поддържа бъдещите генерации от всички пластове на обществото, с цел да се трансфорат в режисьори на бъдещето. ", сподели още Уилям.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР