Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки

...
Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки
Коментари Харесай

4-годишният принц Луи открадна шоуто пред Бъкингамския дворец

Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския замък, запушвайки ушите си с ръце по време на авиошоуто по случай платинения празник на прабаба му кралица Елизабет Втора, съобщи ДПА.

Преди грандиозния въздушен театър 4-годишният Луи беше видян да беседва с кралицата, която с брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот галено назовават " Ган Ган ".

Луи, третото и най-малкото от децата на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин, сподели разнообразни изражения на лицето и реакции по време на появяването на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък.

Ревът на прелитащите над главите им самолети евентуално е бил прекомерно мощен за дребния принц, който в един миг стисна крепко ушите си с ръце, с компактно затворени очи и необятно отворена уста.



В разнообразни моменти принц Луи можеше да бъде забелязан да закрива очите си, да се хваща за главата, да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона.

Луи се открои и с моряшкия си костюм, напомнящ на този, носен от татко му при появяването на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък през 1985 година Тогава Уилям е дружно с родителите си принц Чарлз, който държи дребния му брат Хари, и усмихващата се принцеса Даяна.





Снимки: AFP, БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР