Принц Казимир Зайн-Витгенщайн-Зайн се ожени за американския модел Алана Бунте.

...
Принц Казимир Зайн-Витгенщайн-Зайн се ожени за американския модел Алана Бунте.
Коментари Харесай

Като в приказките: Принц се ожени за моделка СНИМКИ

Принц Казимир Зайн-Витгенщайн-Зайн се ожени за американския модел Алана Бунте. Сватбата се е състояла на 1 юни, само че едвам в този момент става публично притежание. Двамата са разменили обети в замъка Зайн в Бендорф.

В приказния за двойката ден те са минали по улиците на дребния град под съпровода на духов оркестър и дребни шафери.

Булката е избрала изчистена бяла рокля с дълги ръкави на испанския дизайнер Хорхе Акуня с дълъг дантелен воал и блестяща тиара, съчетана с изящни перлени обеци. Младоженецът пък бе с дневен костюм от три елементи с жълта жилетка.

За приема тя смени тоалета, като заложи на бяла асиметрична рокля с едно рамо и с един дълъг ръкав, която бе украсена с щраусови пера. Този избор отлично наблягаше стройната фигура на булката.

Бунте живее в Лондон, където е учила изкуство и дизайн в университета Сейнт Мартин. Двойката се среща в английската столица преди 4 години, а през 2017 година оповестиха годежа си.

За принц Казимир това е втори брак. Преди това той бе женен за Корина Зайн-Витгенщайн до 2005 година След това бе привързан с известната нюйоркчанка Тинсли Мортимър от 2009 до 2010 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР