Принц и бъдещ крал през деня и истински парти звяр

...
Принц и бъдещ крал през деня и истински парти звяр
Коментари Харесай

Кралски парти звяр! Принц Уилям бе хванат да танцува с приятели в нощен клуб

Принц и предстоящ крал денем и същински празненство звяр през нощта - подобен се оказа принц Уилям!

Той прекара по-голямата част от петъчния си ден предходната седмица на „ Royal Ascot “ дружно със брачната половинка си Кейт, само че вечерта принц Уилям беше видян да се забавлява в нощен клуб в Камдън дружно със свои другари, пишат .

На кадри се вижда по какъв начин 41-годишният принц на Уелс, облечен в светлосиня риза, държи бира и танцува, до момента в който е в концертното заведение и някогашен спектакъл в Лондон.



Появявайки се в частна ложа дружно с двама другари, измежду които кръстникът на принц Луи и притежател на нощния клуб Гай Пели, престолонаследникът изглеждаше спокоен, до момента в който се наслаждаваше на петъчната си вечер в заведението, отдадено на електронната музика. Известен като " придворния шут ", Гай Пели е другар от детството на принц Уилям и Хари, както и кръстник на принц Луи. 

Prince William spotted at iconic London nightclub with mates from his party days
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Към Уилям и Гай се причисли трети мъж, също със синя риза, който изглеждаше като Джеймс Мийд, кръстник на принцеса Шарлот и непосредствен другар на принца и принцесата на Уелс.

Заслужената вечер на открито на Уилям идва, откакто той стартира 48-часова обиколка из Обединеното кралство, с цел да показа плана си, ориентиран към преустановяване на бездомността.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР