Принц Хари за първи път ще обсъди публично диагнозата рак

...
Принц Хари за първи път ще обсъди публично диагнозата рак
Коментари Харесай

Принц Хари за първи път ще говори за болестта на крал Чарлз в интервю

Принц Хари за първи път ще разиска обществено диагнозата рак на крал Чарлз, откакто разгласи шокиращо изявление с водещия на " Добро утро, Америка " Уил Рийв. 

Хари и Меган Маркъл прекараха седмицата в Уистлър, Канада, като взеха присъединяване в разнообразни зимни действия, в това число бобслей и ски, преди игрите Invictus. 

Of course he will. As night follows day, this was inevitable. Coffers getting a but lighter, no doubt; theirs is not a cheap lifestyle.
— Adapt Law (@AdaptLaw)
Миналата седмица Хари отлетя назад за Лондон, с цел да се срещне за 45 минути с краля след диагностицирането му с рак, а два дни по-късно беше забелязан на церемонията по връчването на премиите на НФЛ в Лас Вегас, преди двамата с Меган спорно да възобновят кралския си уеб страница.

Освен екип от фотографи и наблюдаващи, които са снимали всяко придвижване на двойката, те са били следени от близко и от снимачния екип на " Добро утро, Америка ", за който се счита, че работи по сегмент, отдаден на отброяването на двойката в игрите Invictus. 

Начело на екипа на бил самият водещ Уил Рийв, наследник на артиста от " Супермен " Кристофър Рийв, който беше видян да се причислява към херцозите на Съсекс по време на събитията в сряда, а в този момент разгласява тийзър на изявлението на принц Хари, което ще бъде излъчено довечера.

Описанието дава обещание " напълно ново изявление с принц Хари за живота му с Меган, за това по какъв начин се оправя татко му крал Чарлз и за пристрастеността му в поддръжка на ранените воини " .

През последните дни двойката бе подложена на обстрел поради новия си уеб страница Sussex.com, по-специално герба - съгласно критиците това е нарушаване на обещанието им към починалата кралица Елизабет, когато те язвително се отхвърлиха от кралските си отговорности.

Prince Harry will talk about King Charles' cancer in new TV interview: Duke to discuss 'his life with Meghan and how his father is doing' with Good Morning America host Will Reeve as film crew follows the Sussexes in Canada - via
— Dennis Hendrickson (@DenHendrickson)
Това предизвика нова серия от рецензии към херцога и херцогинята и поднови призивите за лишаване на купите на двойката. Но техен представител съобщи пред Mirror, че двойката " няма да бъде разрушена "

Те прибавиха: " Неведнъж сме чували, че избрани благоприятни условия са решаващи за двойката. Те към момента са тук. Те към момента работят и преследват това, в което имат вяра, макар че непрекъснато са подлагани на провокации и рецензии. Тази двойка няма да бъде сломена. "

Двойката не изглеждаше обезпокоена, до момента в който участваше в дейностите на зимния подготвителен лагер на Invictus Games Vancouver Whistlers One Year To Go, до момента в който беше следвана от снимачен екип. 

Макар че Меган не взе участие в заниманието с бобслей в Уистлър, Британска Колумбия, тя съумя да се наслаждения на всеки аспект от карането на брачна половинка си, когато той слезе от шейната. 

Херцогинята на Съсекс - която се причисли към брачна половинка си на многодневно пътешестване до Канада в чест на едногодишното отброяване на времето до игрите " Инвиктус " през 2025 година - също по този начин изпълняваше ролята на персонален фотограф на брачна половинка си и излъчваше горделивост, до момента в който държеше телефона си, с цел да прави фотоси и клипове, до момента в който той се носеше към края на пистата.  

След като се завъртя за повторно, лъчезарният Хари се спусна по хълма един до друг с Меган и театралничи за фотоси, до момента в който вървяха.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР