Принц Хари сравни живота като кралска особа с "Шоуто на

...
Принц Хари сравни живота като кралска особа с "Шоуто на
Коментари Харесай

Принц Хари за кралския живот: Не искам тази работа, вижте какво се случи с майка ми - slava.bg

Принц Хари съпостави живота като кралска персона с "Шоуто на Труман " и "обитаването на зоопарк ", съобщи Асошийтед прес. По време на епизод от подкаста "Armchair Expert " херцогът на Съсекс сподели, че неведнъж е обмислял да напусне кралския живот, откакто е трансферирал 20-те си години. Той приказва искрено с водещия Дакс Шепърд за опазването на връзката си с Меган Маркъл в загадка и за оправянето с английското медийно внимание.

Хари показа, че животът му е приличал на кино лентата "Шоуто на Труман " (1998) с Джим Кери. Лентата споделя за Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по малкия екран посредством скрити камери, до момента в който персонажът се сблъсква с хора, които са наети артисти. Херцогът на Съсекс призна, че за него това е било тежко задължение и мъчно се е справял с обстоятелството, че е член на английското кралско семейство.

Той не скри страховете си, че брачната половинка му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с голямото внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна. "Не желая тази работа, не желая да съм тук, не желая да върша това. Вижте какво се случи с майка ми ", споделя 36-годишният Хари. Лейди Ди почина през 1997 година на 36-годишна възраст в автомобилна злополука, до момента в който беше преследвана от папараци в Париж.

Днес нейният по-малък наследник желае да "прекъсне цикъла на генетична болежка и страдалчество " на кралското образование, когато отглежда личните си деца. Хари и Меган имат наследник и чакат щерка. В предходно свое изявление принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово при започване на 2020 година, откакто е оповестил проектите със брачната половинка му да се откажат от функциите на високопоставени членове. Хари обаче е съумял да обезпечи защита за фамилията си с парите, оставени от майка му. Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им отговорности стартира предходната година поради това, което те описаха като нападения на английските медии и расистко отношение към херцогинята. Той разкритикува някои американски медии, само че сподели, че те са "подобрение " по отношение на тези в Обединеното кралство. Принц Хари показа още, че се усеща по-свободен, откакто той и фамилията му са се преместили в Калифорния. "Живеейки тук в този момент, мога да подвигна глава и в действителност да се усещам друг ", споделя Хари, допълвайки, че може да води сина си Арчи на разходки с колела. "Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен ", споделя Хари....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР