Принц Хари призна, че той и брат му вървят “по

...
Принц Хари призна, че той и брат му вървят “по
Коментари Харесай

Хари и Уилям – двама братя по различни пътища

Принц Хари призна, че той и брат му вървят “по разнообразни пътища ” и имат “добри дни ” и “лоши дни ” в връзките си, оповестява Агенция Франс Прес.

Херцогът на Съсекс през последните месеци е преследван от клюки за раздор сред него и принц Уилям и в изявление за ITV той призна, че „ някои неща се случват неизбежно “, поради огромната роля на двамата и натиска на фамилията.

По време на неотдавнашното си турне в Южна Африка със брачната половинка си Меган Маркъл той сподели: „ Ние сме братя. Винаги ще бъдем братя “. „ В момента сигурно сме по разнообразни пътища, само че аз постоянно ще бъда до него, по този начин като знам, че той постоянно ще бъде до мен. Не се виждаме толкоз, колкото сме привикнали, тъй като сме доста заети, само че го обичам доста. ”

Меган, за която също се носят клюки, че се е карала с Кейт Мидълтън, дефинира предходната година като “трудна ” и сподели, че английските й другари я предупреждавали да не се омъжва за Хари.

38-годишната Меган се изправи пред конфликт с все по-враждебна преса, откогато влезе в кралското семейство предходната година, като таблоидите разкрасяват истории за разрушеното й американско семейство и клюки за пукнатини в двореца.

Двойката започва правосъдни дейности този месец против английския таблоид „ Сандейл Мейл “ за навлизане в персоналния им живот.

Родената в Съединени американски щати някогашна актриса съобщи, че не е бола готова за интензивността на таблоидния интерес.

Меган сподели: „ Когато за пръв път срещнах настоящия си брачен партньор, приятелите ми бяха в действителност щастливи, тъй като бях толкоз щастлива, само че моите английски другари ми споделиха:„ Сигурни сме, че е страховит, само че не би трябвало да го правиш, тъй като английските таблоиди ще унищожат живота ти “.

На въпрос дали може да се оправи, Меган сподели: “Честно казано, отдавна споделям на Х- по този начин го назовавам – не е задоволително просто да живуркаш, това не е смисълът на живота. Трябва да живееш същински “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР