Принц Хари не се подчини на волята на своята съпруга

...
Принц Хари не се подчини на волята на своята съпруга
Коментари Харесай

Какво направи Кейт зад гърба на Меган

Принц Хари не се подчини на волята на своята брачна половинка и въпреки всичко взе присъединяване в обичайния лов на 26 декември. Оказва се, обаче, че една детайлност ни бе убегнала до момента. В отстрелването на птици с ловна пушка се е присъединила и самата Кейт Мидълтън.

Всъщност, това не е особена вест, тъй като херцогинята на Кеймбридж взима присъединяване в лова, който погрешно се счита за единствено мъжко занятие, от повече от 10 години. Разбира се, за това не се приказва много-много, поради всички предубеждения в обществото.

Но тази година на лова се обърна особено внимание, и то поради Меган Маркъл и нейното отрицателно отношение към убиването на животни за наслаждение и тъй като традицията повелява по този начин. А то по този начин блестящо контрастира с това на Кейт, че няма по какъв начин отново да не заговорим за спор сред двете.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Henrietta Knight (@henriettakos) на Дек 31, 2018 в 2:56 PST

Този път Мидълтън избра да излезе на лов за пернати ден откакто Меган напусна Сандрингам . Дали това е изцяло инцидентно решение или напълно целеустремено, с цел да се избегнат следващи спорове сред двете? Ние клоним повече към втория вид...

След като обядваха дружно с другите членове на кралското семейство и прекараха деня дружно, двете херцогини поеха по разнообразни пътища. Меган - към двореца Кенсингтън, където да си почине на мира, а Кейт - към близката на Сандрингам гора с пушка в ръка.

 Кейт Мидълтън, ученическите години и малко известна детайлност от тях
Миналото, за което Кейт не желае да приказва

Каква е била Мидълтън на млади години

Мидълтън върви на лов освен тогава, когато всички го вършат. Според източници в двореца, тя е толкоз запалена по отстрелването на животни, че даже си е купила лична пушка . И постоянно, когато има опция, я употребява, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР