Принц Хари направи изненадващо пътуване до Лондон и пристигна във

...
Принц Хари направи изненадващо пътуване до Лондон и пристигна във
Коментари Харесай

Принц Хари се завърна във Великобритания, след като изненадващо се яви в съда

Принц Хари направи изненадващо пътешестване до Лондон и дойде във Върховния съд, с цел да участва на чуване по последния си правосъден иск.

Херцогът на Съсекс е измежду редица високопоставени лица, които са завели дело против издателя на Daily Mail Associated Newspapers поради хипотетично нелегално събиране на информация в неговите издания.

При идването си в Кралския съд тази заран, заобиколен от защита, усмихнатият Хари поздрави чакащите фотографи и кореспонденти с " положително утро " и едвам не се сблъска с един фотограф, преди да влезе в постройката.

Смята се, че Хари за първи път се връща в Обединеното кралство след погребението на починалата кралица през септември.

 

Изненадващото му завръщане идва близо три месеца, откакто разкри проблематичните си връзки с татко си крал Чарлз и брат си принц Уилям в спорната си автобиография Spare.

То идва и на фона на въпросите дали той и брачната половинка му Меган Маркъл ще бъдат в Обединеното кралство единствено след шест седмици, с цел да участват на коронацията на татко му в Уестминстърското абатство.

 

Беше доказано, че Съсекс са се свързали с Бъкингамския замък по отношение на присъединяване си в историческото събитие, само че не са удостоверили дали ще участват или не. Денят съответствува и с четвъртия рожден ден на сина им Арчи.

Днес във Върховния съд издателят на Daily Mail предявява иск за преустановяване на исковете, предявени от хора, измежду които Хари, сър Елтън Джон и баронеса Дорин Лоурънс, по отношение на хипотетична противозаконна активност в неговите издания.

 

Групата високопоставени лица, измежду които и брачният партньор на сър Елтън Дейвид Фърниш и актрисите Лиз Хърли и Сейди Фрост, разгласи през октомври, че предявява искове за корист с персонална информация против Associated Newspapers Limited (ANL).

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР