Принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на времето си

...
Принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на времето си
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл на лятна разходка в Бевърли Хилс - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл се любуват на времето си в слънчевия Лос Анджелис.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха видяни в Бевърли Хилс да чакат колата си, която ги води на разходка из града. Хари носеше тъмносини дълги дънки, сива тениска с яка, маратонки и шапка, а Меган беше заложила на бяла лятна рокля, плетена шапка и черни слънчеви очила.

Двамата носеха маски, с цел да се предпазят от ковид. Ситуацията със болестта в Америка съществено се утежнява и до 10 юли единствено в Калифорния има над 300 хиляди инфектирани. Меган и Хари се реалокираха в щата през март дружно с едногодишния си наследник Арчи. В момента тримата живеят в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс.

Миналата седмица внукът на кралица Елизабет II сподели част от парцела, когато направи особено видео послание за конференция, обсъждаща битката с ХИВ. Независимо че напуснаха кралското семейство, Меган и Хари не престават да поддържат разнообразни организации, към които се причислиха в предишното.

На първи юли двамата се причислиха към видео диалог, с цел да приказват за равенството сред расите. Те зачекнаха и тематиката за придвижването „ Black Lives Matter “, което провежда многохилядни митинги след убийството на афроамериканеца Джордж Флойд. „ Не можем да отречем, че всеки от нас е бил просветен да гледа на света от друга позиция “, сподели Хари по време на диалога.

Той добави, че последователно би трябвало да забравим за убежденията си и да погледнем нещата от друга позиция. Само по този начин ще забележим къде бъркаме и ще променим нещата. След това принцът и Меган споделиха очакванията си за едно по-добро бъдеще, което ще бъде сътворено от младежите.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР