Принц Хари и Меган Маркъл, изненадващо пристигнаха заедно в Обединеното

...
Принц Хари и Меган Маркъл, изненадващо пристигнаха заедно в Обединеното
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха в Лондон

Принц Хари и Меган Маркъл, изненадващо дойдоха дружно в Обединеното кралство за първи път от март 2020 година насам.

Говорител на двойката удостовери, че са посетили 95-годишната баба на Хари, кралица Елизабет, в замъка Уиндзор в четвъртък.

Поводът херцогът и херцогинята на Съсекс да посетят Европа са игрите Invictus Games, учредени от принц Хари, които тази година се организират в холандския град Хага в интервала 16 до 22 април.

40-годишната Меган не се е прибирала в Европа повече от две години - преди толкова тя и 37-годишният принц извършиха последните си кралски задължения, преди публично да се отдръпват от сходни отговорности.

Последната среща сред кралицата и херцогинята бе на работа за Деня на Общността на нациите на 8 март 2020 година Оттогава Меган твърди, че постоянно поддържа телефонни и видеоразговори с Елизабет, написа Daily Mail.

Принц Хари е идвал в Обединеното кралство два пъти. Първият мотив бе за погребението на дядо му принц Филип през април 2021 година, а вторият е няколко месеца по-късно - за откриването на скулптура на починалата му майка принцеса Даяна.

Вероятно пандемията от COVID-19 значително е ограничавала пътуванията на Меган, още повече като се има поради обстоятелството, че тя неотдавна роди второто си дете. Малката Лилибет Даяна, която носи прякора на кралицата от детството и името майката на Хари, се роди през предишния през юни.

И въпреки да е минала съвсем година от раждането на детето, близки до кралското семейство източници споделят, че то към момента не е получило своето публично кръщение. Причините за което са доста - комплицираните връзки сред членовете на кралското и фактът, че Хари и Меган сега живеят в Калифорния.

Тазгодишното издание на Invictus Games в действителност е отсроченото за 2020 година поради пандемията от COVID-19, напомня People.

Още преди няколко дни стана ясно, че Меган ще се причисли към Хари за първите няколко дни на учредено от Хари международно спортно събитие за ранени военнослужещи и ветерани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР