Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха сватбената

...
Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха сватбената
Коментари Харесай

Сватбената торта на принц Хари и Меган Маркъл ще бъде с украса от свежи цветя

Принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл избраха сватбената им торта с пролетна декорация да бъде направена от калифорнийска сладкарка, работеща в Лондон, предадоха международните осведомителни организации.

 © Българска телеграфна агенция
Двойката поръча на началник Клеър Птак да подготви " торта с лимон и сироп от бъзов цвят, която ще съчетава усетите на пролетта... покрита с маслен крем и украсена със свежи цветя ", написаха от двореца Кенсингтън в Туитър.

В известието написа също, че Маркъл преди е интервюирала Птак, " която се концентрира върху потреблението на сезонни и органични съставки в тортите си ", за някогашния си начин на живот блог, който беше закрит предходната година.

Птак сподели в Инстаграм, че е " разчувствана " от поръчката да направи сватбената торта на двойката.

" И двамата споделят толкоз доста идентични разбирания във връзка с произхода на храната, устойчивостта, сезонността и, несъмнено, усета ѝ! ", написа тя.

Клеър Птак е родена в Калифорния, Съединени американски щати, и работи в ресторанта " Chez Panisse " в Бъркли под управлението на началник Алис Уотърс, преди да се реалокира в английската столица. Започва бизнеса си в квартала " Хакни " в източната част на Лондон, където продава домашни приготвени сладкиши на щанд. През 2010 година отваря личната си пекарна " Вайълет ", която се намира на същото място.

От Кенсингтън оповестиха, че принц Хари и Меган Маркъл " чакат с неспокойствие да споделят тортата " с техните посетители на сватбеното празненство на 19 май в Уиндзорския палат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР