Принц Филип - съпругът на британската кралица Елизабет Втора, е

...
Принц Филип - съпругът на британската кралица Елизабет Втора, е
Коментари Харесай

Кралското семейство се моли за принц Филип

Принц Филип - брачният партньор на английската кралица Елизабет Втора, е подложен на лекуване и на прегледи на сърцето в болница " Сейнт Бартоломю " от понеделник, тъкмо след две седмици, прекарани в лондонската болница " Крал Едуард Седми ".
Болница " Сейнт Бартоломю " е един от най-хубавите медицински центрове за сърдечно-съдови болести в английската столица и принц Филип постъпи там в понеделник за проучвания на съществуващо сърдечно заболяване и за лекуване на зараза, за която бе обявено, че не е обвързвана с Covid-19.

99-годишният благородник може да остане в здравното заведение от четири до шест седмици и английското кралско семейство " е обединено в молебствия " за здравето му, писа " Mail Online ".

Двуседмичният престой в болница " Крал Едуард Седми " е най-дългият до момента за принц Филип, предава Българска телеграфна агенция. Може да се наложи брачният партньор на кралицата да остане на лекуване до април, в случай че страда от зараза в сърцето, която изисква интравенозна антибиотична терапия, отбелязва английското издание.

" Цялото кралско семейство и чиновниците се молят за принц Филип ", показа източник от двореца пред в. " Daily Mail ".

Всички старания през последните 11 месеца били ориентирани към това да се опазят кралицата и брачният партньор ѝ в пандемията от новия ковид, само че настроението на всички било помрачено, когато станало ясно, че принц Филип няма скоро да се прибере вкъщи, издава още източникът.

Кралица Елизабет Втора и херцогът на Единбург се изолираха в замъка Уиндзор отвън Лондон поради пандемията от пролетта на предходната година. Кралицата, която е на 94 години, остана там и продължава да извършва уговорките си. От Бъкингамския замък разпространиха в понеделник вечерта видеозапис от виртуалното й присъединяване предходната седмица в церемонията по откриването на скулптура в Австралия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР