Примата на руската естрада Алла Пугачова поиска от Министерството на

...
Примата на руската естрада Алла Пугачова поиска от Министерството на
Коментари Харесай

Алла Пугачова иска да бъде призната за чуждестранен агент като мъжа си


Примата на съветската сцена Алла Пугачова изиска от Министерството на правораздаването да я признае за задграничен сътрудник откакто за подобен бе разгласен брачният партньор й Максим Галкин . Министерството на правораздаването вписа този петък телевизионния водещ и комик в регистъра на лицата- " задгранични сътрудници ". Руските управляващи считат, че той е финансиран от Украйна, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Пугачова сподели, че е солидарна със брачна половинка си , " който желае разцвет на Родината, спокоен живот, независимост на словото и завършек на гибелта на нашите деца за илюзорни цели, които вършат страната ни парий и утежняват живота на нашите жители. "

Ето откъс от обявата й в " Инстаграм ":

Обръщение към министерството на правораздаването

Моля да бъда вписна в листата на задграничните сътрудници на моята обичана страна, защото съм солидарна със своя брачен партньор, почтен, редовен и откровен човек, същински и безкористен родолюбец на Русия, искащ на Родината преуспяване, кротичък живот, независимост на словото и преустановяване на гибелта на нашите деца за илюзорни цели, превръщащи нашата страна в парий и утежняващи живота на нашите жители.

Алла Пугачова

След началото на съветската инвазия в Украйна Галкин излезе с остри рецензии към войната. Галкин разяснява военните закононарушения на съветските бойци в Буча и сподели, че войната не може да има опрощение.

Пугачова към този момент няколко пъти загатна за антивоенната си позиция, само че до момента не е разяснява непосредствено нахлуването в Украйна.

След началото на войната певицата и брачният партньор й отпътуваха в Израел, като естрадната прима се завърна в Русия напълно скоро, а Галкин към момента се намира в чужбина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР