Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за

...
Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за
Коментари Харесай

Лили Иванова с голям концерт за откриването на пилон „Рожен“

Примата на българската сцена, неповторимата Лили Иванова поддържа идеята за създаване на новия Паметник на обединяването – Пилон „ Рожен “. Голямата и обичана от генерации наши сънародници звезда ще изнесе огромен концерт на церемонията по разкриване на най-високото българско знаме.

Легендарната музикална звезда ще излезе на особено построена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., с цел да извърши най-големите си шлагери и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон „ Рожен “, уредниците чакат сред 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се причисли към всички българи у нас и по света, които поддържат основаването на паметник на българското знаме, тъй като, както споделят експерти от екипа й: „ За нея само бъдещето е от голяма важност! “.

Певицата, която милиони нейни фенове свързват с „ Щурче “, „ Панаири “, „ Този свят е жена “, „ Ветрове “, „ Присъда “ и още нови и нови нейни брилянтни креативен изяви, ще подари присъстващите на Рожен с невероятните си осъществявания онлайн за първи път на професионална сцена на поляна, построена особено за неповторимото патриотично събитие.

111-метровият стълб на Роженските поляни в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна международна надморска височина от 1430 м. В основата ще има капсула на времето с послания към идващите генерации.

Проектът е на Фондация „ Наследство в бъдещето “ и за реализирането му се набират дарения от българи в страната и чужбина. Родолюбивата самодейността е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР