Приложението за запознанства Tinder вече дава възможност на приятелите и

...
Приложението за запознанства Tinder вече дава възможност на приятелите и
Коментари Харесай

Приятелите и семейството ви вече могат да ви препоръчват партньори в Tinder

Приложението за запознанства Tinder към този момент дава опция на приятелите и фамилията на потребителите да предлагат евентуални съвпадения.

Чрез функционалността Tinder Matchmaker, потребителите ще могат да дават на други достъп до своите сметки за 24 часа, с цел да могат да им оферират подобаващи сътрудници за разглеждане.

Tinder споделя, че трансформира срещите в „ екипен спорт “.

Функцията Matchmaker изпраща профили до група от определени хора от потребителя, тъй че те да могат да дадат своето мнение. Тази група не може да харесва или отхвърля евентуални съвпадения, само че може да дава рекомендации.

Функцията първо ще бъде въведена в 15 страни, в това число Англия, Съединени американски щати и Австралия, преди този нов детайл да стане световен след няколко месеца. До 15 души могат да преглеждат профил, без да е належащо да влизат в Tinder, с цел да го създадат.

През 2016 година компанията съобщи, че ще преразгледа политиките си за дискретност на данните, откакто беше упрекната в събиране на персонални данни на консуматори без категорично единодушие, предава БТВ. През февруари 2023 година Tinder пусна „ тайно режим “, който демонстрира профилите на потребителите единствено на тези, които към този момент са ги харесали, за клиенти, които заплащат.

Междувременно конкурентното приложение за запознанства Bumble има функционалност, при която самостоятелните профили могат да се споделят с другари отвън приложението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР