Приложението вече е вградено в предварителна версия на систематаПрехвърлянето на

...
Приложението вече е вградено в предварителна версия на систематаПрехвърлянето на
Коментари Харесай

Your Phone прехвърля лесно снимки от Android към Windows 10

Приложението към този момент е вградено в предварителна версия на системата

Прехвърлянето на файлове от Android смарт телефон към Windows 10 районен съд с помощна на Your Phone е по-лесно в сравнение с по е-поща

Microsoft прибавя нови благоприятни условия в операционната система Windows 10 , които ще улеснят потребителите на мобилни устройства, в частност смарт телефони и таблети под ръководство на Android.

Предварителната версия Windows 10 Insider Preview Build 17728 съдържа приложение Your Phone, което дава елементарен достъп от персоналния компютър до файловете на смарт телефона или таблета с Android.

Според разработчика, прехвърлянето на файлове от Android устройството към РС-то благодарение на Your Phone е по-лесно, в сравнение с по е-поща. Приложението автоматизирано синхронизира фотосите, направени на смарт телефона, с РС-то, а копирането им от паметта на устройството на компютъра става с просто влачене.
още по тематиката
На смарт телефони iPhone приложението Your Phone разрешава синхронизиране на дейностите на персоналния компютър и мобилното устройство. Например, можете да изпратите уеб страница, отворена на iPhone, към районен съд за по-нататъшно разглеждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР