Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за

...
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 3 МИР – Варна и кандидатите за районни кметове

Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили записва листата си с претенденти за народни представители в 3 МИР - Варна за идните предварителни парламентарни избори на 27 октомври 2024 година и претендентите за районни кметове в двата региона " Одесос " и " Приморски ", в които предстоят локални избори на 20 октомври 2024 година
 
Документите в РИК внесоха лидерът на листата Даниел Митов, регионалният координатор на ГЕРБ - Варна Иван Портних, ръководителят на градската конструкция Николай Костадинов, общинският учредителен секретар Тодор Балабанов и претенденти за народни представители.
 
Подбрали сме допустимо най-хубавия екип. Това са хора, които могат освен да вършат политика, само че и да създават политики, които да движат страната напред, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на листата във Варна Даниел Митов.
 
 Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили записва листата си с претенденти за народни представители в 3 МИР – Варна и претендентите за районни кметове Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили записва листата си с претенденти за народни представители в 3 МИР – Варна и претендентите за районни кметове Източник: Политическа партия ГЕРБ-Варна
" Отиваме на избори със самочувствие за победа. Коалицията ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Политическа партия ГЕРБ като партия, е най-солидната основа, на която може да стъпи сега българската партийна система и народна власт, и на която могат да се опрат българските жители. Този път се надяваме на още по-убедителна победа, която да даде опция за сформиране на постоянен кабинет. Държавата би трябвало да излезе от положението на склероза, в която сме към този момент съвсем четири години ", уточни Митов и акцентира, че акцията ще се води по политики, с целите пред страната, жителите, законодателството и изпълнителната власт.
 
Водачът на варненската листа подсети, че за Варна едни от най-важните цели са довършването Автомагистрала " Хемус " - значимо както за варненци, по този начин и за стопанската система за цяла Северна България, пътят Велико Търново – Русе, еврозоната, пълноправното ни участие в Шенген, сигурността на границите ни. " Всичко това може да стане когато България има постоянен кабинет ", сподели Митов и означи, че по време на ръководството на ГЕРБ външната ни граница е била непробиваема.
 
Областният координатор на ГЕРБ – Варна Иван Портних означи, че във Варна предстоят и локални избори и разгласи претендентите за районни кметове. За регион " Приморски " Людмила Колева -  адвокат и два мандата общински консултант, където работи интензивно в комисиите " Финанси и бюджет ", " Собственост и стопанство " и " Наука и обучение ". За регион " Одесос " Георги Недев, който в продължение на три мандата работи като сполучлив кмет на същия регион.
 
" Отиваме на локални избори поради обстоятелството, че двама от претендентите на " Продължаваме промяната ", които завоюваха изборите за тези две районни кметства, не съумяха да си попълнят документите. Това коства на варненци 1,4 млн. лева средства от общинския бюджет, гласувани на последната сесия на Общинския съвет. Вярвам, че хората ще постъпят рационално на идните избори. Кандидатите на ГЕРБ са хора, които могат да се оправят със дилемите в регионите ", уточни Иван Портних.
 
Що се отнася до листата за народни представители регионалният координатор акцентира, че тя е формирана от готови претенденти, всеки един със собствен професионален път и потвърден принос. " С този екип и с лидер Даниел Митов можем съществено и ясно да поемем още веднъж уговорките зад които постоянно сме заставали ", безапелационен бе той.
 
Ето цялостния лист на претендентите за народни представители от 3 МИР – Варна:
 
1. Даниел Павлов Митов
 
2. Бранимир Николаев Балачев
 
3. Кристиан Божидаров Ганчев
 
4. Деница Пламенова Николова
 
5. Мария Златкова Димитрова
 
6. Милена Славова Димова
 
7. Станислав Георгиев Иванов
 
8. Лидия Велик Маринова
 
9. Матей Лъчезаров Матеев
 
10. Руслан Здравков Тошев 
 
11. Станислав Димитров Йорданов
 
12. Милена Георгиева Колева
 
13. Йорданка Иванова Проданова
 
14. Ирина Тодорова Делчева
 
15. Емил Минчев Железов
 
16. Бранимир Георгиев Георгиев
 
17. Борислав Пламенов Нанков
 
18. Йордан Атанасов Боев
 
19. Красимир Маргаритов Кръстев
 
20. Любомир Христов Загоров
 
21. Константин Петров Костадинов
 
22. Пламена Георгиева Недялкова
 
23. Павел Динчев Христов
 
24. Николай Стоянов Малев
 
25. Веселина Митева Николова
 
26. Иван Валериев Йотов
 
27. Борил Венциславов Димитров
 
28. Анатоли Диянов Апостолов
 
29. Юлияна Петрова Кайрякова
 
30. Стефан Тодоров Семов
 
31. Николай Тошков Николов
 
32. Тодор Петров Колев
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР