Приложението Tinder помага за по-хуманно отношение към животните(снимка: CC0 Public

...
Приложението Tinder помага за по-хуманно отношение към животните(снимка: CC0 Public
Коментари Харесай

Tinder в необичайна роля – помага на приютите за животни


Приложението Tinder оказва помощ за по-хуманно отношение към животните
(снимка: CC0 Public Domain)

Асоциацията за хуманно отношение към животните в Мюнхен е употребила неповторим метод, с цел да провлече вниманието към домашните любимци в своите приюти и да завоюва сърцата на повече хора. MAWA е решила да разгласява профили на животните, нуждаещи се от осиновяване, в известното приложение за запознанства Tinder.

Приютът е наел локална рекламна организация, с цел да направи професионални фотоси на 15 котки и кучета, след което ги е разгласил, отбелязва. От организацията споделят за „ изумителни резултати ”. „ Отговорът е удивителен ”, сподели Джилиан Мос от MAWA пред Ройтерс. „ Просто е детонация ”.

Този ход идва на фона на опасенията на групите за хуманно отношение към животните, че високите равнища на осиновяване, следени по време на блокирането на Covid, се забавят и могат даже да се „ извърнат ” при идващите приливи на пандемията. Публикувайки профилите на животинките в Tinder, приютът може евентуално да свърже тези с стимулирани осиновители.
още по тематиката
„ Надяваме се, че тези животни в действителност ще намерят нов сътрудник в дълготраен проект, а освен за няколко седмици ”, споделя Бенджамин Бейлке, който работи в екипа за връзка на Tinder.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР