Прилъгването на деца и бременни да се ваксинират е рисково

...
Прилъгването на деца и бременни да се ваксинират е рисково
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Д-р Менгеле ще се обърне от завист в гроба от експеримента с ваксини срещу COVID при деца и бременни

Прилъгването на деца и бременни да се имунизират е рисково и безконтролно. Д-р Менгеле би се обидил и би се обърнал от злоба в гроба. Това си е чиста проба опит върху хора и то върху деца и бременни и освен това този, който организира опита, е изцяло освободен от отговорност. Това разяснява инфекционистът доцент Атанас Мангъров на конференция. Пред медиите той разяснява и хипотезите за използването на наложителна имунизация на популацията.

" През тази седмица се натрупаха някои забавни данни за имунизациите за Коронавирус и за имунизираните с тях. Тези данни са от страни, които са доста мощно имунизирани. Това са страни като Израел, Съединени американски щати, Англия, Малта, Кипър. В Съединени американски щати и Израел над 50% от хората, които са инфектирани, са били имунизирани. Това дава съображение да се направи умозаключение, че хората, които са имунизирани, се разболяват. Освен това, имунизираните могат да заразяват хора. Във връзка с последното, в Съединени американски щати се сподели, че хората, които са имунизирани, би трябвало да продължат да носят маски, да съблюдават обществена отдалеченост и всички тези ограничения, както до момента. Тези, които са имунизирани, когато са инфектирани, отделят вируса в не по-малко количество от тези, които не са имунизирани и са инфектирани. Във връзка с тези неща звучи необичайно напънът за наложително имунизиране на лекари, учители, може би, служители на реда. Т.е. тези групи специалности, които са най-изложени на контакти с популацията ", сподели той.

Доц. Мангъров подчертава и върху въпроса за слагане на ваксини против Коронавирус на деца.

" Вижда се, че тези, които са имунизирани, могат да се заразят, да се разболеят и да заразяват други. От тази позиция имунизирането на децата под претекст, че по този метод ще се понижи разпространяването на вируса, е безсмислено ", изясни доцент Мангъров.

Той акцентира, че имунизирането на деца е изключително рисковано поради обстоятелството, че имунизациите не са задоволително добре проучени. Той изясни, че с цел да бъде прилаган даден медицински артикул, той минава към 10-годишен тестов интервал на клинични изследвания и когато са преминати всички стадии, едвам тогава той може да бъде прибавен и върху деца. Правилото е същото и когато става въпрос за бременни дами.

" Вчера един изтъкнат наш учен сподели, че непременно бременните би трябвало да се имунизират, тъй като е безвредно и тъй като е хубаво да се имунизират. Защо е хубаво? В Съединени американски щати досега са имунизирани над 100 хиляди бременни дами. Тяхното решение да се имунизират или не се основава на това, че те дружно със своя гинеколог, е трябвало да обсъдят наличните данни и да вземат решение. Такива данни към момента няма досега, тъй като в тези клинични изследвания, които доведоха до приемане на позволение за приложимост от компаниите, производителки на имунизациите, нямаше нито едно дете, нито една бременна жена. Ваксинирането на децата в Съединени американски щати и в други страни в тези клинични изследвания при бременни, които обаче започнаха, откакто производителите бяха освободени от отговорност за страничните реакции на имунизациите, се основаваха на това, че многочислените изследвания при бременни животни - при мишки, не давали съображение да се чака, че при хора могат да се следят странични дейности на имунизациите. В резултат на това в Съединени американски щати над 100 хиляди бременни са имунизирани от началото на тази година до момента, във Англия към 40 и няколко хиляди са имунизирани, само че без съществуването на задоволително доказателства за това. Това са числа, на които доктор Менгеле би се обидил и би се обърнал от злоба в гроба. Това си е чиста проба опит върху хора и то върху деца и бременни освен това, което този, който организира опита, е изцяло освободен от отговорност. Ако хората поотделно не се опълчат на фашизма с имунизациите, нещата ще вървят от зле към по-зле ", сподели още доцент Мангров.

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков акцентира нуждата Европейската прокуратура да прегледа цялата процедура за одобрение от Европейски Съюз на имунизациите от съответната здравна организация. Той акцентира, че тематиката излиза надалеч от границите на България и Европа.

" Една тематика, която слага под въпрос способността ни като жители да защитим своите права, включително и здравето си, и една тематика, посредством която се манипулира обществото - по този начин наречената Коронавирус пандемия и ограниченията, които се одобряват. В България и сякаш в Европейски Съюз не се води статистика за броя имунизирани, които заболяват в следствие от Коронавирус и биват приети в болница. Няма статистика на смъртните случаи на имунизирани. Това са неща, които от позиция на информираността на обществото, са закононарушение на правото на хората да бъдат осведомени. Тук още веднъж се връщам на нашето гледище от април месец да бъде подхванато неотложно следствие на СЗО и към него би трябвало да прибавим нуждата Европейската прокуратура да прегледа цялата процедура за одобрение от Европейски Съюз на имунизациите от съответната здравна организация ", сподели Петков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР