Приключва производството по гражданското дело по случая с взетото под

...
Приключва производството по гражданското дело по случая с взетото под
Коментари Харесай

Щастлива развръзка: Връщат малката Катерина на родителите й в Германия

Приключва производството по гражданското дело по случая с взетото под протекция от немските обществени служби българско бебе. Това разгласи районният съд във Винзен, Германия.
Малката Катерина и майка й Мирела Славова могат да се върнат неотложно в фамилното жилище, оповестиха от пресцентъра на външно министерство. До тази развръзка се стигна, откакто съдът получи предоставената от него дефинитивна съдебно-медицинска експертиза на Съдебна медицина на университетската клиника в Епендорф, Хамбург. Според нея няма доказателства, които да удостоверяват първичната теза за принуждение над детето. 
Очаква се в най-скоро време немските правоохранителни органи да прекратят съответното наказателно произвеждане. За щастливата развръзка заслуга имат в това число българското посолство в Берлин, завеждащият консулската ни работа в Берлин Даниел Данов, почетният консул на България в Хамбург Герд-Винанд Имайер, както и водещи български неврохирурзи и детски травматолози, означават от външното ни министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР