Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони Деп

...
Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони Деп
Коментари Харесай

Хартиени гривнички от делото Деп- Амбър Хърд от 50 до $5000

Приключилото преди броени дни дело на холивудския артист Джони Деп против някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд, към момента е гореща тематика в Съединени американски щати. Свидетели, наблюдавали персонално развоя на драмата, се възползват от това и оферират за обмен хартиените си гривни от процеса, оповестява уеб сайтът Ти Ем Зи, представен от Българска телеграфна агенция.

В интернет аукциона ибей могат да се намерят " тонове " сходни предложения. Употребяваните ламинирани хартиени гривни от правосъдната зала във Феърфакс, щата Вирджиния, в която Деп и Хърд се изправиха един против различен, се оферират на цени, вариращи от 50 до 4999 $.

Една от офертите е за гривна от 23-ия ден на процеса. Предложената от продавача цена е 850 $ и е по-висока, в сравнение с за сходен продукт от фамозния фестивал " Коачела ". На този ден, 26 май, Амбър Хърд се завърна на свидетелската пейка, хлипайки и описвайки в детайли смъртните закани, които по думите й е получавала от почитателите на Деп.

Повечето от продавачите акцентират " епичния правосъден развой " в опит да привлекат купувачи за предлаганите " парченца история " в " приемливо положение ".

По време на процеса феновете чакаха с часове на опашки, надявайки се на шанса да се снабдят с една от към стоте гривни, раздавани ежедневно и осигуряващи място в основната правосъдна зала, или за една от към 100-150 гривни за препълнената зона отвън нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР