Приключиха консултациите при президента Румен Радев с парламентарно представените групи

...
Приключиха консултациите при президента Румен Радев с парламентарно представените групи
Коментари Харесай

Костадинов пред Радев: Зеленият сертификат налага дискриминация

Приключиха консултациите при президента Румен Радев с парламентарно показаните групи преди връчването на мандата за сформиране на държавно управление. 

" Предстоят значими решения в българския парламент. Много са дилемите и условията, които чакат вниманието на народните представители и би трябвало тъкмо да бъдат приоритезирани. Макар и последни в тези съвещания, аз не разделям парламентарните групи по тяхната бройка и всяка една  значима. Затова за нас е значимо да чуем по какъв начин вие виждате работата на новия парламент ". Това сподели президентът Румен Радев пред представители на „ Възраждане ”.



" Ние считаме, че проблемите, които България има, би трябвало да намерят оптимално бързи и неотложни решения, тъй като страната ни се намира в една към този момент десетилетна рецесия. Смятаме, че това, на което би трябвало да се обърне внимание в самото начало е в чисто тактически проект и смисъл нормализацията на живота в нашата страна ", заяви ръководителят на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов. .

Той е безапелационен, че " продължаването на всички така наречен противоепидемични ограничения би трябвало да бъдат прекъснати ".



" Смятаме, че би трябвало да се отстрани зеленият документ, тъй като той е доста тежка дискриминационна форма и би трябвало да се направи всичко належащо хората да получат един естествен и заслужен живот, а децата ни да получат опцията за едно обикновено обучение ", уточни Костадинов. 

Според него други въпроси, които би трябвало да намерят решение са тези за " демографската злополука, проблемите с образованието и опазването на здравето ".

" Считаме, че е значимо и нужно да се намерят решения на проблемите и с българската енергетика, цените на тока и фактът, както и външнополитическите ни връзки и проблема с Македония. За тези решения ще търсим поддръжка от всички здравомислещи фигури и политически организации в Народното събрание, тъй като за нас това е национална идея и в нея всеки един българин е значим ", добави Костадинов.

По думите му Политическа партия " Възраждане " ще бъдат гласа на здравия разсъдък и гласа на българския народ.

Днес беше вторият ден от консултациите при президента Румен Радев . Във вторник първата среща при президента бе с представители на " ИТН ". Втората среща беше с представители на „ Демократична България ”. Последната среща за деня беше с Политическа партия " Възраждане " .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР