Приключи участието на България на международното туристическо изложение в Мюнхен,

...
Приключи участието на България на международното туристическо изложение в Мюнхен,
Коментари Харесай

България на туристическо изложение в Мюнхен: Черно море, природа и културни богатства

Приключи присъединяване на България на интернационалното туристическо ревю в Мюнхен , оповестиха от отрасловото ведомство. На него страната ни се е радвала на огромен интерес. 

Българският информативен щанд бе на повърхност от 30 кв. м. , като на него се показаха Община Варна, „ Одисея Ин Спортно-туристическа организация “ ООД, „ Съни Травел Клуб “ ЕООД, „ Родопи Екстрийм Адвенчър “ ЕООД.

Това е най-голямото и значимо туристическо събитие в провинция Бавария, която се характеризира с един от най-високите междинни приходи на глава от популацията . Изложението е профилирано към експерти и крайни клиенти и се организира за първи път след пандемията.

В 8-те изложбени халета бяха застъпени най-вече форми на различен туризъм , като тематиките къмпинг и караванинг, мотори, колоездене, водни спортове, фитнес, дейна отмора и туризъм.

След сполучливо извършеното „ роудшоу “ в Германия и дейното присъединяване на редица изложби в страната, България още веднъж акцентира предпочитаното значение на немския туристически пазар .

По традиция и съгласно ползите на локалната аудитория, България подчертава на летен морски туризъм, културни обиколки, пешеходни направления в планините, СПА, уелнес и други. Традиционно ползата към страната ни като дестинация е към българското Черноморие, културните, историческите и естествените благосъстояния.

Международното туристическо ревю f.re.e , което годишно се организира в Мюнхен през втората половина на месец февруари, е едно от мощните районни изложби , които по своя темперамент са интернационалните, само че притеглят аудитория от съответната област в Германия, която е хазаин на проявата.

Изложението е представително за Южна Германия и притегля съответно вниманието на публиката от Провинции Бавария, Хесен, Баден-Вюртемберг, както и от региона на Залцбург в Австрия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР