Приключи най-мащабното учение на НАТО в подкрепа на Украйна -

...
Приключи най-мащабното учение на НАТО в подкрепа на Украйна -
Коментари Харесай

Приключи най-мащабното учение на НАТО в подкрепа на Украйна

Приключи най-мащабното обучение на НАТО в поддръжка на Украйна - Rapid Trident 2019. Близо 4000 бойци от 11 страни-членки упражняваха с украинските военни мним сюжет за реакция при въоръжено нахлуване над страната и възобновяване на държавната граница.

 © БГНЕС
Войници от 10-а планинска бригада, които имат действителен военен опит от Източна Украйна, би трябвало да прочистят постройка от терористи.

С антитерористична интервенция, избавяне на заложници, поддръжка от въздуха, артилерийска пукотевица и пресичане на реки завърши интернационалното обучение Rapid Trident 2019.

Сградата е прочистена за минути, само че има ранени бойци, които биват евакуирани.
Ние сме терористите. Държим една жена и детето ѝ за пленник. Те би трябвало да бъдат освободени, а ние ще окажем опозиция на специфичните елементи.
Учението се организира в най-големия Международен център по мироопазване в Украйна.

Андрей Загороднюк, министър на защитата на Украйна: Новото държавно управление на Украйна е безусловно отдадено на задачата за рационализация на Украинските въоръжени сили, съгласно стандартите и процедурите на НАТО.  © БГНЕС
В учението вземат участие и бойци от България - от 61-а стрямска механизирана бригада, Карлово.
полк. Тимъти Кливлънд, шеф на " Рапид Трайдънт ", Съединени американски щати: България взе участие в това обучение от години. Българите са доста положителни в планирането и провеждането на учението. Те правят отлична работа.
За 15 минути би трябвало да прочистят от терористи тази постройка и елитните елементи от 101-а американска въздушно портативна дивизия.

Джоуи Фийлдски, 101-а въздушно портативна дивизия, Съединени американски щати: Военна интервенция в градска околност с бърз развой на обмисляне - това е задачата ни през днешния ден.лейт. Дениъл Джеймс, 101-а въздушно портативна дивизия, Съединени американски щати: Трябваше да нападаме тези здания, в които има и врагове, и цивилни. Задачата ни е за 15 минути да обезвреждаме враговете и изведем цивилните - без жертви.
Rapid Trident се организира всяка година в Украйна от 1995 година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР