Приключи кандидатстването в десетото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално

...
Приключи кандидатстването в десетото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално
Коментари Харесай

Приключи кандидатстването в десетото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА

Приключи кандидатстването в десетото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. От 1 юни до 19 юни обществени бизнесмени, станали част от състезанието от основаването му през 2014 година до момента, имаха опция да аплайват с планове, ориентирани към подобряването на живота на децата и младежите (0-24 г.) в България.

Десетото юбилейно издание се концентрира върху достиженията на организациите, станали част от основаването на ПРОМЯНАТА до момента. Социалните бизнесмени, които ще вземат участие в него, са фокусирали напъните си в разнообразни посоки и дават мощна поръчка за по-мащабно и задълбочено развиване. В идната стратегия за напредък те ще получат условия за достъп до менторство и професионално консултиране, спомагателни вложения, както и разширение на партньорските си мрежи. Деветте издания на ПРОМЯНАТА досега са помогнали на над 130 организации да развият своя капацитет и да усилят обществения резултат от активността си, достигайки до над 360 000 деца и младежи у нас.

Предстоят още четири стадия на селекция, които включват техническа инспекция, оценка на показаните кандидатури от специалисти от неправителствения, обществения и бизнес бранш. Експертното жури ще дефинира 12-те най-хубави кандидатури с най-голям резултат, които ще се явят на изявление пред комисия, формирана от представители на Reach for Change и Нова Броудкастинг Груп.

След стадия на интервютата ще бъдат избрани шестте организации в тазгодишното юбилейно издание, които влизат в „ Програма за напредък “ на ПРОМЯНАТА. Тя предлага интензивна консултативна стратегия и работа в мрежа, която оказва помощ на претендентите до доразвият концепцията си и да я показват по-добре, с цел да подобрят живота на децата и младежите в България. Участието в програмата е наложително за всички претенденти, минали сполучливо стадия на изявление с представители на Reach for Change и на Нова Броудкастинг Груп.

И шестте организации ще се явят на последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното жури на ПРОМЯНАТА.
Големият победител ще получи финансиране в размер на 50 000 лева нецелеви грант, двама негови подгласници получат рекламен пакет на стойност 30 000 лева в каналите на Нова Броудкастинг Груп и поддръжка в правенето на идея на рекламните форми.

За ПРОМЯНАТА

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-добро и несъмнено бъдеще. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА е подкрепила 134 обществени бизнесмени и е оказа помощ на повече 360 000 деца и младежи. Всяка година Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в името на позитивната смяна за децата на България. За приноса си в развиването на благотворителността и новаторския си метод, ПРОМЯНАТА е отличена с 16 влиятелни награди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР