Приключение за настолна ролева игра беше публикувано на сайта на

...
Приключение за настолна ролева игра беше публикувано на сайта на
Коментари Харесай

НАСА публикува първата си настолна игра

Приключение за настолна ролева игра беше оповестено на уеб страницата на НАСА. Заглавието му е " Изгубената галактика ".

" До всички приключенци!

Време е да съберете групата си и да приготвите обичаната си система за настолни ролеви игри!

Над град Алдастрон на междузвездната планета Ексларис се е възцарила мрачна мистерия. Изследователи, посветили се на проучването на Космоса, са изчезнали, а галактическият телескоп " Хъбъл " е липсващ от хронологията. Само упорит екип от приключенци може да открие това, което е било изгубено. Ще се справите ли с предизвикването?

Първото настолно ролево премеждие на НАСА приканва да се справите с типичен изверг (като в същото време употребявате и усвоявате научни умения), до момента в който преодолявате провокации и се впускате във вълнуваща задача за откриване на повече познания за нашата галактика. Изтеглете документите за играта и се пригответе да изследвате планетата Ексларис ", гласи обявата.

Приключението е предопределено за опитни играчи.

Въпроси по отношение на приключението могат да бъдат отправяни към Клер Андреоли и Роб Гарнър в Службата за връзки в Центъра за галактически полети " Годард " на НАСА. А играчи и водещи, искащи да споделят усещанията си, могат да употребяват хаштага #NASATTRPG в обществените мрежи, написа Българска национална телевизия.

Играта се развива на една от планетите, за които се счита, че се носят свободно в междузвездното пространство, без да обикалят към някоя звезда - нещо рядко срещано в ролеви игри.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР