Приех това предизвикателство като момент от професионалната отговорност, която всеки

...
Приех това предизвикателство като момент от професионалната отговорност, която всеки
Коментари Харесай

Стефан Димитров: Приех това предизвикателство като професионална отговорност

Приех това предизвикателство като миг от професионалната отговорност, която всеки един човек, без значение къде работи, би трябвало да поеме. Обичам работата и съм уверен, че с вас ще реализираме това, което е най-важното сега и което се чака от нас, продължавайки да работим по главното, а то е още веднъж да организираме на нашето равнище идните избори. Това сподели служебният министър Стефан Димитров, който одобри поста на външен министър от Мария Габриел на гала в Министерството на външните работи, оповестиха от ведомството.

Димитров благодари на Габриел за постигнатите през последните девет месеца резултати във външнополитически проект и акцентира единния метод при реализирането на задачите и целите на Министерство на външните работи.

В словото си Мария Габриел благодари за екипната работа.

„ Благодаря за тези месеци на доста интензивна работа, на доста мощни моменти, на неспокойствие за България, на неспокойствие за Европа и света. С вас показахме и освен това – че България е освен почитател и очевидец на събитията. България може да бъде самодейна и да задава посока “, съобщи Габриел. Тя акцентира, че страната ни има още доста капацитет да покаже " цялата разноцветност на своята експертиза, история и просвета ".

„ Продължавайте все по този начин дързостно да отстоявате фундаменталните правила като българи и ни карайте да се гордеем, че България е дейна на европейската и международна сцена “, сподели още Мария Габриел.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР