Придобиването на компютър е много отговорен въпрос. Първо, това е

...
Придобиването на компютър е много отговорен въпрос. Първо, това е
Коментари Харесай

Съвети при избор на нов компютър

Придобиването на компютър е доста виновен въпрос. Първо, това е скъпа покупка. Второ, това е техника, от която може да зависи сериозната ви професионална работа. Трето, даже опитните консуматори не всеки път знаят по какъв начин да изберат оптималните съставни елементи за компютъра си, защото пазарът е доста изменчив.

Ще се опитаме да ви помогнем да изберете добър съвременен компютър. Разбира се, актуалността на тази информация с всеки минал месец ще се променя, само че главните правила ще оказват помощ да се ориентирате в близко бъдеще.

Има над дузина области на приложение на един компютър (от офис работа до графично моделиране). Нека се ограничим до най-популярните задания. От значение е дали имаме потребност от компютър, с цел да играем модерни видео игри, да слушаме музика, да гледаме филми и, несъмнено, да пишем текстове и да работим в Интернет.

Един тип цифров развлекателен център за цялото семейство. Определяйки задачата, прекосяваме към решението.

Ще се опитаме да изберем най-разумната система, като вземем поради най-хубавата композиция от цена и качество, като в същото време ще оставим повече място за възстановяване на компютъра (надстройка) в бъдеще. Ще ви посъветваме какво да търсите при покупка.

 Компютър

Условно, избирайки компютър, би трябвало да отговорите на 10 въпроса:

Колко подобаващ е мониторът за решение на вашите проблеми?

Може ли дънната платка да работи устойчиво с други съставни елементи на компютъра?

Подходящ ли е процесорът за мултимедийни приложения?

Колко RAM би трябвало да бъде?

Ще изтегли ли видеокартата съвременни игри?

Може ли оптичното устройство да работи с DVD и да записва?

Колко е потенциалът на твърдия диск?

Кои системи са по-подходящи за мултимедия и игри?

С тези съществени въпроси би трябвало да започнете да избирате вашия компютър. Защото какво ще бъде вътре в тази черна кутия ще зависи от това какъв брой вярно сте създали избора. Много хора назовават ​​тази кутия ПРОЦЕСОР, това е неточност, никога не я повтаряйте.

 Избор на нов компютър

1. Процесор - устройство вътре в систематичния блок, което дава отговор на това какъв брой бърз ще бъде вашият компютър. Колкото по-мощен е процесорът, толкоз по-тежки стратегии ще са налични за работа през компютъра ви и толкоз по-бързо ще работи той;

2. Паметта е друго значимо нещо, което е част от систематичния блок. Колкото по-голям е размерът ѝ, толкоз повече стратегии можете по едно и също време да отворите на вашия компютър без забележима загуба на производителност;

3. Твърд диск - място, където се съхраняват нашите филми, фотоси, документи, игри, стратегии и прочие Колкото по-голям е размерът му, толкоз повече от изброените неща могат да се запазят на него;

4. Видеокарта - устройство, което се намира вътре в систематичния блок и дава отговор за това, което се демонстрира на екрана на монитора. Често от това устройство зависи дали някоя стратегия или игра ще тръгне на компютъра или не.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР