Причината за смъртта на 9-годишното момче от добричкото село Кардам

...
Причината за смъртта на 9-годишното момче от добричкото село Кардам
Коментари Харесай

Смъртта на момчето от Кардам вероятно е от инфекция, а не от хранително отравяне

Причината за гибелта на 9-годишното момче от добричкото село Кардам е по-вероятно да е остро инфекциозно заболяване, а не хранително отравяне, каквато беше първичната версия.

Хранителните артикули, които са консумирали умрялото 9-годишно момче и другите членове на фамилията, не са отровни, заяви за Българска национална телевизия проф. Снежа Златева, шеф на Клиниката по токсикология към Военноморска болница във Варна. Предстои да се създадат още нови проби и проучвания, с цел да се откри точната причина за гибелта на детето.

Две от сестрите на умрялото момче бяха признати в реанимацията на варненската болница Света Марина, като положението на по-малкото дете се усъвършенства, на другото остава тежко.

Междувременно и другите три деца в фамилията са били настанени в болничното заведение в Добрич по гледище на обществените служби, с цел да са под лекарско наблюдаване, макар, че нямат признаци.

Шестте деца в фамилията се отглеждат от майката Росица Маринова и нейните родители. Жената е разведена от една година и не получава помощ от някогашния си брачен партньор за развъждането им. Твърди обаче, че ги гледа добре, вървят постоянно на учебно заведение и се хранят добре.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР