Прическата е почти първото нещо, което хваща окото ви. Прическата

...
Прическата е почти първото нещо, което хваща окото ви. Прическата
Коментари Харесай

Какви прически трябва да изберете след 45-50 години, за да изглеждате по-млади

Прическата е съвсем първото нещо, което хваща окото ви. Прическата за дама на 45-50 години би трябвало да бъде освен стилна, само че и с подмладяващ резултат. За да ви помогнем да изберете прическа, ние събрахме 5-те най-подходящи прически, които ще ви разрешат преференциално да освежите външния тип и облика на дамата като цяло.

Пикси

Понякога, с цел да измененията изображението, е задоволително да извършите подкастряне на пикси. То може да бъде спретнато и по делово строго, а може и да е ефектно, умерено смело. Късата прическа повтаря формата на главата, само че удължената версия с асиметрия е доста по-търсена измежду дамите.

Пикси е елементарен за оформяне, кичурите покрай лицето могат да бъдат красиво положени или отстранени зад ушите. Нахалната прическа ще подмлади и ще подчертае оригиналността на стила.

Класическа карета

Прическата е безконечна и съвременна. Основното тук е да се придържате към ясна форма, гладките ръбове ви разрешават да извършите моден стайлинг за 15 минути. Достатъчно е да измиете косата си, да я изсушите със сешоар и прическата е подготвена, дамите с палава коса може да се нуждаят от ютия.

Ако желаете, можете да превърнете класическата каре в „ интелигентна “ прическа за вечерта. Каре е доста универсална прическа, която е идеална за ежедневни и офис ансамбли, сантиментални срещи.

Асиметричен фасул

Моден и изобретателен тип каре. Асиметрията не е първият сезон, който остава известен, тъй като такава прическа е подобаваща за всички без изключение. Но преди всичко, притежателите на кръгла и квадратна форма на лицето би трябвало да спрат на несъразмерен квадрат. Прическата придава образна пропорция на чертите, прави ги по-изтънчени, а изображението по-женствено.

Боб

Универсалното фасул пасва на всяка конструкция на косата. Подстригването, когато косата на тила е по-къса, а лицето става по-дълго, има anti-age резултат. Удължените влакна отвличат вниманието от обвързваните с възрастта черти на кожата на лицето, като по този метод подмладяват притежателя си за няколко години.

Каскада и стълби

Добър вид за дами над 45 години с дълга коса е каскадната прическа, която се отличава с пластове с друга дължина. Най-късата коса е на темето, по-дългата коса е на гърба на главата. Прическата не е належащо да се поправя всеки месец.

Стълбата наподобява най-добре на влакна със междинна дължина. Благодарение на стъпаловидни преходи размерът се усилва, прическата наподобява по-великолепна.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР