Прибързаните решения за покупки не са най-добрият вариант. Това заяви

...
Прибързаните решения за покупки не са най-добрият вариант. Това заяви
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Българският черен петък започна да става черен уикенд, черна седмица


Прибързаните решения за покупки не са най-хубавият вид. Това съобщи ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов в предаването на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Маргаритов означи, че в множеството от случаите акцията "черен петък " се планува да продължи повече от един ден, което за потребителите би трябвало да е добър знак и опция да помислят, преди да си купят нещо, пък било то и с огромно понижение.

Председателят на КЗП уточни, че инспекциите на комисията демонстрират редица случаи, когато има гръмки оповестявания на огромни проценти понижение, които обаче "или се отнасят за извънредно стеснен подбор в даден търговски обект, или пък изобщо не са зареждани артикули в този порядък, по-скоро потребителите са примамени да посетят магазина и там към този момент все нещо ще си купят ".

"Затова може би прибързаните решения не са най-хубавият вид, а българският "черен петък " в действителност стартира да става "черен уикенд ", "черна седмица " и така нататък ", означи Маргаритов, цитираха от Фокус.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР