При засилени мерки за сигурност погребват Алексей Навални в Москва.

...
При засилени мерки за сигурност погребват Алексей Навални в Москва.
Коментари Харесай

Първи версии: Защо Юлия Навалная не е на погребението на мъжа си?

При засилени ограничения за сигурност погребват Алексей Навални в Москва. Множество хора се събраха, с цел да изпратят съветския опозиционер в последния му път. На поклонението бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче брачната половинка на Навални – Юлия, което породи въпроси къде е тя.

За Юлия Навалная е известно, че през последните няколко години живее отвън Русия. През лятото на предходната година в Русия бе обявено, че тя ще бъде задържана, в случай че в миналото се опита да влезе още веднъж в страната, напомня Radio Free Europe.

Навалная е била задържана неведнъж по време на митинги, свързани със брачна половинка ѝ и неговата активистка активност,. Тя е била арестувана два пъти през януари 2021 година и на манифестации в Москва, извършени в поддръжка на Навални, откакто той беше вкаран в пандиза при завръщането си в Русия.

След гибелта на опозиционера, Навалная се закле да продължи битката на умрелия си брачен партньор за „ свободна Русия ” и прикани поддръжниците си да се опълчват на президента Владимир Путин с по-голяма гняв от всеки път.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР