При засилена охрана и жандармерия с тежка техника в Народното

...
При засилена охрана и жандармерия с тежка техника в Народното
Коментари Харесай

Жандармерия около парламента за вота на недоверие

При засилена защита и жандармерия с тежка техника в Народното събрание започнаха дебатите по претенции избор на съмнение на държавното управление на Кирил Петков.

Периметърът на огражденията е уголемен до катедралата " Св. Александър Невски ".

Там ще се съберат последователи на " Възраждане ", а поддръжниците на към този момент тройната коалиция ще се съберат пред постройката на Народното събрание

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков още веднъж удостовери, че има сигнали за провокации по време на митингите. Той увери пред публицисти в Народното събрание, че Министерство на вътрешните работи е подсилило полицейското наличие в региона на Народното събрание.

" Ами в случай че не чакаме ескалация, няма да има толкоз полицейски сили към Народното събрание. Така че взели сме ограничения да не се позволяват противообществени прояви изобщо, тъй като има такива сигнали ", сподели министър Рашков.

Според правилника на Народното събрание гласуването по вота се състои не по-рано от 24 часа след привършване на дебата. Проектът за решение се счита за признат, когато за него са дали своят вот повече от половината от всички народни представители. При отменяне на предложение за съмнение на Министерския съвет ново предложение за съмнение на същото съображение не може да бъде направено в идващите 6 месеца.

Припомняме ви, че преди седмица, по предложение на " ИТН " (ИТН), които се отдръпнаха от ръководещата коалиция, депутатите гласоподаваха предварителното премахване на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Освен от Има Такъв Народ, оставката му бе подкрепена и от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР