5 лесни начина да правите пари от вкъщи

...
При висока инфлация и стагнация на заплатите много хора търсят
Коментари Харесай

При висока инфлация и стагнация на заплатите много хора търсят начини да допълнят доходите си. Намирането на работа на непълен работен ден или концертна работа е една от възможностите, но това може да изисква значително време и енергия - ресурси, които често са толкова трудни за намиране, колкото и допълнителни пари.

За щастие, интернет улеснява правете пари от комфорта на собствения си дом в свободното си време с редица стратегии. Още по-добре, много от тези стратегии са гъвкави, което ви позволява да ги вместите в графика си, доколкото можете, независимо дали сте служител на пълен работен ден, родител, който си остава вкъщи, или студент.

Търсиш за прост начин да печелите пари по график? Станете онлайн анкетьор.

5 лесни начина да правите пари от вкъщи

Има привидно безкраен набор от начини да правите пари от вкъщи, но тези са сред най-лесните.< /p>

1. Участвайте в онлайн анкети

Компаниите винаги търсят данни от клиенти, за да помогнат при създаването на своите продукти и маркетингови стратегии. Можете да се възползвате от това, като участвате в онлайн анкети.

Уебсайтове като Survey Junkie и Swagbucks ви плащат за предоставяне на вашите мнения по широк набор от теми, продукти и услуги. Можете да попълните тези анкети, където и когато пожелаете, което ви позволява да печелите допълнителни пари, докато гледате телевизия, чакате в лекарския кабинет или в обедната си почивка.

2. Продайте неизползваните си неща

Повечето от нас имат предмети, които току-що са събирали прах в домовете ни. Можете да превърнете тези нежелани неща в студени, твърди пари, като ги продадете на уебсайтове като Craigslist и Facebook Marketplace.

Има купувачи, които търсят всичко - от дрехи до домакински принадлежности и електроника. Така че, ако имате неща, които не сте използвали от месеци (ако не и години), можете да реализирате печалба, като ги продадете на някой, който ще ги използва.

3. Давайте под наем място в дома си

Ако имате място в дома си, което не използвате, можете да генерирате доход, като го давате под наем. Можете да посочите резервна спалня с Airbnb, място за съхранение с Store At My House или вашия басейн със Swimply. Можете дори да наемете място за паркиране в алеята или гаража си със SpotHero.

Така или иначе вече плащате за това място, така че защо да не получите известна възвръщаемост на инвестицията си?

4 . Превърнете хобито си в бизнес

Ако сте креативна личност, която обича да прави неща в свободното си време, можете да си осигурите приходи от това, като продавате творенията си.

Например, плетачите могат продавайте ръкавици без ръкави, одеяла и други на Etsy. Фотографите могат да продават стокови снимки на Getty Images или iStock Photo. Пекарите могат да направят торти по поръчка за сватби и други поводи. Това е чудесен начин да спечелите малко допълнителни пари от неща, които също обичате да правите.

5. Печелете награди за пазаруване

Пазарувате много неща редовно. Можете да получите възнаграждение за тези покупки, като се присъедините към сайт за награди като Rakuten или Ibotta или използвате кредитна карта за награди.

Със сайтовете и картите за награди печелите пари обратно или точки, които можете да осребрите за карти за подарък, стоки и още. Не става много по-лесно от това да получавате пари за неща, които така или иначе щеше да купите!

Долната линия

Правенето на пари от вкъщи не трябва да отнема време или труден. С някъде от няколко минути на ден до няколко часа седмично, можете да започнете да увеличавате доходите си днес с горните стратегии. Можете дори да комбинирате множество стратегии, за да увеличите максимално приходите си.

И така, какво чакате? Вижте една от тези стратегии днес и започнете да правите допълнителни пари!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР