При такова положение и особено на това разпределение в парламента,

...
При такова положение и особено на това разпределение в парламента,
Коментари Харесай

Атанасов: Радостин Василев беше инструмент срещу намеренията ни

При такова състояние и изключително на това систематизиране в Народното събрание, това е единственият метод да се конституира болшинство, което да избере държавно управление, сподели Атанас Атанасов, съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ по БНР.

Важно е по какъв начин наподобява съставът на държавното управление и по какъв начин ще работи. Заявката на акад. Николай Денков и на Мария Габриел е, че в случай че държавното управление не може да работи по програмата, те ще си подадат оставката, напомни Атанасов. България е над всичко, тъй като в случай че не се сформира постоянно държавно управление, значи " да продължи ръководството на президента Радев, а ние считаме, че това не е потребно за страната във външен и вътрешен политически проект ", сподели още той. 

В отговор на въпрос дали ще поддържат състава на държавното управление Атанасов сподели, че още в предизборната си акция са декларирали, че ще създадат всичко, с цел да има България постоянно държавно управление. Буксуването две години е нездравословно за стопанската система на страната, добави той и изрази насладата си, че с втория мандат на " нашата политическа мощ ще бъде определено постоянно държавно управление и ще успеем да прекратим политическата рецесия, с цел да може да се посрещнат всички провокации, тъй като имаме доста въпроси, които би трябвало да се вземат решение. "  

Атанасов зададе въпрос, обвързван със записа, изработен на съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ",  за който се твърди, че е изработен от Радостин Василев с таблет, към специфичните служби, към прокуратурата и към следствието по какъв начин може да има запис на най-важното съвещание на политическия орган на мощ, която ще получи мандат за ръководство на страната, и до момента да няма следствие кой го е направил и с каква цел. Има механически механизми за инспекция дали записът е изработен с таблет, сподели още той. Поставя се въпросът кой записа съвещанието на политическия орган, добави Атанасов.

Вицепрезидентът заприказва за скрит план, различен стартира да изяснява, че това е опит за прелом и аз запитвам коя е тази мощ, която активизира потенциал да се опита да не се сформира постоянно държавно управление, добави той. По думите му Радостин Василев в тази история е " инструмент ". Не е проблем дали Кирил Петков и Асен Василев са удостоверили достоверността на записа, а по какъв начин се записва съвещанието, добави Атанасов. По думите му главната цел е да се предотврати основаването на държавно управление. Това е тежко интензивно мероприятие против демократичната страна, сподели още Атанасов.
ТЕМА преди 24 минути 541 преди 3 часа 1721 преди 4 часа 490
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР