При специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността във Великотърновска

...
При специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността във Великотърновска
Коментари Харесай

МВР акция: 18 КПП-та завардиха Търновско

При профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността във Великотърновска област са построени 18 контролно-пропускателни пункта (КПП). Проверени са 458 моторни транспортни средства и 562 лица, сподели пред публицисти комисар Йосиф Павлов, шеф на отдел „ Охранителна полиция “ към Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Образувани са шест бързи производства, от които три са за ръководство на нерегистрирано транспортно средство, две - за владеене на наркотични субстанции. Едно бързо произвеждане е формирано против жена, карала с 1,47 промила алкохол. Задържани за период до 24 часа са четирима души за съпричастие към закононарушения от друг темперамент.

Към момента няма сигнали за закононарушения, свързани с изборното законодателство.

Два пункта по линия на контрола, обвързван с мигрантския поток, са основани в региона на Килифарево и на село Буйновци, към този момент там обстановката е спокойна, уточни комисар Павлов. Операцията продължава, в нея взе участие чиновници от ОДМВР – Велико Търново и Зоналното жандармерийско ръководство в Русе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР