При специализирана полицейска операция днес е разкрита голяма, модерна нарколабораторияв

...
При специализирана полицейска операция днес е разкрита голяма, модерна нарколабораторияв
Коментари Харесай

Разбиха нарколаборатория в Черни Вит

При профилирана полицейска интервенция през днешния ден е разкрита огромна, съвременна нарколабораторияв тетевенското село Черни Вит, съобщи БНР.

Нарколабораторията се е помещавала в първокласен частен парцел в селото директно до църквата в Черни Вит. Тя е шестата разкрита от полицията в Ловешка област за последните осем месеца, заяви окръжният прокурор Валентин Вълков.

„ В една от няколкото постройки на територията на парцела се откриха високотехнологични уреди за произвеждане на марихуана. В друга от постройките се откриха пакети със изсъхнало вещество, готово за реализация на пазара. “

Директорът на ОДМВР – Ловеч старши комисар Дончо Манов добави, че в една от постройките са открити повече от 590 саксии с растения.

„ Най-вероятно всичко отпътува за експорт. Цените в чужбина са разнообразни от цените в България, тъй че те имат за цел да ги продават вчужбина. “

Разследването ще откри от по кое време работи нарколабораторията и има ли връзка с останалите разкрити праз последните месеци в района.

Образувано е досъдебно произвеждане за произвеждане за разпространяване на наркотични субстанции в огромни размери. Задържани са двама мъже – единият е престъпно проявен.

Прокуратурата ще внесе искане за непрекъсната мярказа неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР